Φιλικό (και) με Κόβεντρι η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό (και) με Κόβεντρι η Καλλονή

bet365

Άλλο ένα φιλικό επί ιταλικού εδάφους ανακοίνωσε η Καλλονή, που θα αντιμετωπίσει στις 24 Ιουλίου την Κόβεντρι.

Το έκτο της φιλικό παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους ανακοίνωσε σήμερα η Καλλονή. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης θα αντιμετωπίσει την Κόβεντρι την προσεχή Πέμπτη (24/7) στο αθλητικό κέντρο του Μολβένο. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα είναι το τρίτο στη σειρά μετά από αυτά με Φιορεντίνα, Βαλ Ρεντένα και πριν από τις αναμετρήσεις Απόλλωνα Λεμεσού, Νάπολι και Αλ Κορ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στο Λοδρόνε της Ιταλίας η Καλλονή μας θα δώσει φιλικό αγώνα την Πέμπτη 24 Ιουλίου με την ομάδα της αγγλικής Κόβεντρι Σίτι στο αθλητικό κέντρο του Μoλβένο στις 19:00.

Λίγα λόγια

Η Κόβεντρι Σίτι όπως είναι το πλήρες όνομα της είναι το αντιπροσωπευτικό ποδοσφαιρικό συγκρότημα της αντίστοιχης βρετανικής πόλης. Δημιουργήθηκε το 1883 με το αρχικό όνομα «Σίνγκερς» αποτελώντας ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Πρεμιέρ Λιγκ. Έδρα της το Ricoh Arena χωρητικότητας 32.609 θέσεων.

Η πρώτη περίοδος άνθισης ήρθε τη δεκαετία του 30 για να πολλαπλασιαστεί την αντίστοιχη του 60 με την έλευση του Τζίμι Χιλ ως μάνατζερ. Την περίοδο εκείνη μάλιστα η ομάδα απέκτησε το προσωνύμιο «Μπλε Ουρανοί» ενώ τρένα μετέφεραν αποκλειστικά τους χιλιάδες οπαδούς της.

Μάλιστα τη σεζόν 1966-1967 κατάφερε να μείνει αήττητη για26 συνεχόμενα παιχνίδια ενώ στο φινάλε υπερίσχυσαν των «Λύκων» με 3-1 μπροστά σε 51.455 φιλάθλους σε έναν αγώνα που η επίσημη ιστοσελίδα της Κόβεντρι αποκαλεί «ματς του αιώνα». Η μεγαλύτερη διάκριση που έχει αποσπάσει είναι η κατάκτηση του με τότε αντίπαλο την Τότεναμ.

Διακρίσεις

Κύπελλο Αγγλίας (1987)

Κορυφαίοι Παίκτες

Ρόμπι Κιν

Μουσταφά Χατζι

Γκάρι Μακάλιστερ

Περσινή θέση

18η στη Football League One

Έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη

Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία στο Λονδρόνε, με τον Γιάννη Ματζουράκη να ρίχνει το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε προθέμανση και επιθετική τακτική, ενώ η απογευματινή παιχνίδι 5 εναντίον 2, ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και διπλό στα 2/3 του γηπέδου. Έτσι, αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι οδικώς για το Ντιμάρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα (19/7 18:30).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα