Το προφίλ της Σαράγεβο (vds)

Το προφίλ της Σαράγεβο (vds)

Νίκος Μαρούδας
Το προφίλ της Σαράγεβο (vds)

bet365

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει το προφίλ της Σεράγεβο, η οποία είναι η αντίπαλος του Ατρομήτου στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Την Σαράγεβο θα αντιμετωπίσει τελικά ο Ατρόμητος στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Βόσνιοι, γύρισαν την εισβάρος τους κατάσταση (έιχα ηττηθεί με 1-0 στην έδρα τους) και επικράτησαν με 3-1 της Χάουγκεσουτ εκτός έδρας και πήραν τη πρόκριση για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Περιστερίου.

Πρόκειται για μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τρομάξει τον Ατρόμητο. Τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Βοσνίας/Ερζεγοβίνης την περασμένη σεζόν, μόλις τρεις βαθμούς από την πρωταθλήτρια Ζρίνσκι. Είναι από τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου στη Βοσνία μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας (είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τότε), έχοντας καταφέρει να κατακτήσει 2 πρωταθλήματα και 5 κύπελλα.

Την περσινή χρονιά κατέκτησε το Κύπελλο της χώρας επικρατώντας με συνολικό σκορ 5-1 (2-0 εκτός, 3-1 εντός) της Τσέλικ και έτσι πήρε το καλό εισιτήριο για το Europa League.

Από το 2009 δίνει το παρών στα προκριματικά του Europa League κάθε χρόνο χωρίς όμως να έχει καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους, με καλύτερη... πορεία να είναι αυτή του 2010 όταν έφτασε μέχρι τα πλέι οφ και αποκλείστηκε από την Κλουζ.

Γήπεδο

Asim Ferhatovic Hase Stadium (37.500)

Τίτλοι
Πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας: 2

Πρωταθλήματα Βοσνίας/Ερζεγοβίνης: 2

Κύπελλα Βοσνίας/Ερζεγοβίνης: 5

Σούπερ Καπ Βοσνίας/Ερζεγοβίνης: 1

Προπονητής
Τζέναν Ούστσούπλιτς

Αστέρι
Κρστέ Βελκόσκι

Τερμάτισε πέρσι

Μεταγραφές

Μίρολιουμπ Κόστιτς (Ολίμπια)

Χάρις Ντουλγέβιτς (Ολιμπίκ Σαράγεβο)

Σέφκο Όκιτς (Βελέζ Μόσταρ)

Ρίστο Μιτρέφσκι (Μέταλουργκ Σκοπίων)

Ντζεμάλ Μπερμπέροβιτς (Λίτεξ Λόβετς)

Ντέγιαν Γκάβριτς (Προλετέρ Τέσλιτς)

Ράντος Πρότιτς (Νόβι Παζάρ)

Άντρια Πέτροβιτς (Φίτεζ)

Αντνάν Χρέλια (Ρουντάρ Κακάνι)

Αλίσα Κούλοφ (Ποντγκρμέτς)

Αλμίν Αμπντιχοντζίτς (Ποντγκρμέτς)

Αποχωρήσεις

Αμέρ Οσμανάτζιγκ (ελεύθερος)

Μάριο Ταντέζεβιτς (ελεύθερος)

Αλέμ Πλακάλο (ελεύθερος)

Αντρία Πέτροβιτς (Φίτεζ)

Βούλε Τριβούνοβιτς (στάματησε)

Μοχάμεντ Ντζάκμιτς (σταμάτησε)

Μάτο Γιαγιάλο (τέλος δανεισμού Κολωνία)

Ματέι Ντέλατς (τέλος δανεισμού Τσέλσι)

Ρόστερ

Τερματοφύλακες: Ντέγιαν Μπάντοβιτς, Αλμίν Αμπντιχόντζιτς, Εμίρ Πλακάλο

Αμυντικοί: Αμέρ Ντουπόβατς, Ιβάν Τατομίροβιτς, Ρίστο Μιτρέφσκι, Αντνάν Κοβάσεβιτς, Ράντος Πρότιτς, Μπόγιαν Πουζιγκάτσα, Μάριο Μπάριτς, Ντζεμάλ Μπερμπέροβιτς, Χάρις Μουχαρέμοβιτς

Μέσοι: Νεμάνια Αντζούσιτς, Γκόικο Σιμιρότ, Μίρολιουβ Κόστιτς, Αλίσα Κούλοφ, Φάρις Χάντιτς, Χάρις Ντούλεβιτς, Ογκνιέν Τοντόροβιτς, Μίλος Στόιτσεφ, Αντνάν Χρέλια, Ανίντ Τραβάνσιτς, Χερμαίν Κουαντίο, Ιρφάν Βουσλιανίν, Ντάριο Πούριτς

Επιθετικοί: Ντέγιαν Γκάβριτς, Κρστέ Βελκόσκι, Νεμάνια Μπιλμπίγια, Σέφκο Όκιτς, Αλμίρ Αγκάνσπαχιτς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα