Πλησιάζει στο λιμάνι ο Κρκιτς

Μάκης Σταθάτος
Πλησιάζει στο λιμάνι ο Κρκιτς

bet365

Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό φέρεται να είναι ο Μπόγιαν Κρκιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής εφημερίδας.

Συγκεκριμένα η «El Mundo Deportivo» επιβεβαιώνει τα όσα δήλωσε ο πατέρας του Μπόγιαν στο gazzetta.gr καθώς αναφέρεται στο θέμα με τον τίτλο «Ο Μπόγιαν πλησιάζει στον Ολυμπιακό».

Η ισπανική εφημερίδα γράφει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας αποτελούν την καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει ο Ισπανός επιθετικός και προσθέτει ότι ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες εντείνει τις προσπάθειες για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του. Μάλιστα, το γεγονός αυτό έχει εκτιμηθεί πολύ από την πλευρά του παίκτη.

Σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo», η μοναδική δυσκολία για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μπόγιαν στο λιμάνι είναι να βρει ο Ολυμπιακός με την Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο του 24χρονου παίκτη με τους «μπλαουγκράνα» ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και ο καταλανικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να φύγει χωρίς το κατάλληλο αντίτιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα