Νικητής στο πρώτο τεστ ο ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Νίκος Τσιώκος
Νικητής στο πρώτο τεστ ο ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

bet365

ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός έδωσαν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι, με τους Ηπειρώτες να επικρατούν των Βοιωτών με 3-1.

Με συννεφιά και ψιλόβροχο διεξήχθη το φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδεικού στο Καρπενήσι. Οι δύο ομάδες έδωσαν το πρώτο τους... τεστ και σε αυτό νικητές ήταν οι Ηπειρώτες με 3-1. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και στο 10' πήραν κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα του Βούκσεβιτς, ο οποίος νίκησε με δυνατό σουτ τον Σωτηρίου, ύστερα από πάσα του Ορτέγκα.

Ο Μάντζιος με προβολή στο 12', ο Ακόστα με εκτέλεση φάουλ στο 24' και ο Μιλοσάβλιεφ με πλασέ στο 29' δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον πολύ καλό Σωτηρίου. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του «Άγιαξ» ήρθε στο 31', όταν ο ο Τσάβες εκτέλεσε το φάουλ και ο Πρζιρόφσκι παραχώρησε κόρνερ, όχι όμως και την εκτέλεση πέναλτι του ίδιου παίκτη έξι λεπτά αργότερα, αφού ο Μάντζιος έκανε χέρι, για να έρθει η ισοφάριση.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες άλλαξαν τις ενδεκάδες τους, κάτι που φάνηκε να επηρεάζει τον ρυθμό του ματς. Ωστόσο, ο ΠΑΣ είχε τις λύσεις και έφτασε στη νίκη. Ο Ίλιτς έκανε την ανατροπή στο 84' και στο 86' ο Κρητικός είδε τον Στρατηλάτη να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι, όμως πήρε το... ριμπάουντ και νίκησε τον γκολκίπερ του Λεβαδειακού για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι δύο προπονητές έβγαλαν τα πρώτα συμπεράσματά τους, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας τις επόμενες ημέρες.

Οι συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Αυγενικού, Νάκος, Χαρίσης, Ακόστα, Σαπαλίδης, Κοροβέσης, Τσάβες.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Γεωργιάδης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γκόμεζ.

Στο β' ημίχρονο:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ντάσιος, Ιωάννου, Φατιόν, Γιάκος, Κρητικός, Ίλιτς

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Γιάντσης, Θέος, Βάρντεν, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Κάπο, Αποστολόπουλος, Σκέμπης, Βασιλείου.

*Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα evrytaniasport.blogspot.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα