Το limit up του Σαβιόλα

Το limit up του Σαβιόλα

Δημήτρης Τομαράς
Το limit up του Σαβιόλα

bet365

Ο Σαβιόλα παρουσιάζεται αισθητά ανεβασμένος στην φετινή προετοιμασία και δείχνει έτοιμος για μία καλή σεζόν στον Ολυμπιακό. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Αργεντίνος άσος δείχνει αλλά και είναι πολύ σταθερός, συγκεντρωμένος αλλά και αξιόπιστος επιθετικά. Έχει βρει τα πατήματά του και φαίνεται το πόσο σίγουρος είναι για τον εαυτό του από το πως αγωνίζεται. Και αυτό έχει την σημασία του για έναν έμπειρο και ποιοτικό παίκτη που πέρυσι είχε τραυματισμούς και έμεινε εκτός για ένα διάστημα.

Είτε στις ασκήσεις είτε στα διτέρματα βρίσκει διαδρόμους αλλά και τον τρόπο να δημιουργεί ρήγματα και να ταλαιπωρεί την άμυνα. Δύσκολα θα εντοπιστεί να κάνει το λάθος είτε σε μεταβιβάσεις είτε σε μπαλιές προς την αντίπαλη περιοχή. Ειδικά στις ασκήσεις της επιθετικής τακτικής είναι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες της γραμμής κρούσης με αρκετά γκολ. Ίσως να είναι και ο πιο αποτελεσματικός. Ο Μίτσελ συνήθως τον βάζει πίσω από τον φορ ενώ κάποιες φορές τον αφήνει σε πιο ελεύθερο ρόλο.

Το ζητούμενο για τον Σαβιόλα βέβαια είναι το πως μπορεί να αξιοποιηθεί για τη νέα χρονιά. Στην θέση που χρησιμοποιείται υπάρχει ο Τσόρι Ντομίνγκες καθώς και άλλοι παίκτες, οπότε μένει να φανεί το πως θα διαμορφώσει την διάταξή του ο Μίτσελ για να τον χωρέσει στην ενδεκάδα. Είναι εμφανές από την άλλη πως με δύο επιθετικούς μείον (Πουλίδο και ο άλλος φορ που θα έρθει) ο Ισπανός προπονητής δυσκολεύεται στο να βγάλει σωστά στα πλάνα του για την προσεχή αγωνιστική περίοδο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα