Δεν κοιτάζει στην Ισπανία για τον αντί – Καπίνο

Δεν κοιτάζει στην Ισπανία για τον αντί – Καπίνο

Δεν κοιτάζει στην Ισπανία για τον αντί – Καπίνο

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τον αντικαταστάτη του Στέφανο Καπίνο, αλλά δεν πρόκειται να αγοράσει από την ισπανική αγορά.

Ο Στέφανος Καπίνο θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού σήμερα έκανε την τελευταία του προπόνηση με την ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και τη Μάιντς (έχει επέλθει πλήρης συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο, τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με τον παίκτη).

Οι πράσινοι κοιτάζουν για την ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ στο εξωτερικό, όμως, δεν είναι στη μεταγραφική τους λίστα ούτε ο 30χρονος Ισμαέλ Φαλκόν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ερκουλες, αλλά ούτε και ο 26χρονος Ραούλ Φερνάντεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως γράφτηκε.

Από ποια αγορά ψάχνει γκολκίπερ ο Παναθηναϊκός δεν έχει γίνει γνωστό, όμως το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να ψωνίσει από την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα