Ιδιαίτερα για Ρομπέρτο, Κασάμι και Αυλωνίτη

Ιδιαίτερα για Ρομπέρτο, Κασάμι και Αυλωνίτη

Δημήτρης Τομαράς
Ιδιαίτερα για Ρομπέρτο, Κασάμι και Αυλωνίτη

bet365

Ο Ρομπέρτο ήθελε διευκρινίσεις για το πως να κατευθύνει την άμυνά του σε μία άσκηση με τον Μίτσελ να του κάνει... εντατικά μαθήματα και μετά την προπόνηση. Ιδιαίτερα και σε Κασάμι και Αυλωνίτη. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Η βραδινή προπόνηση της Δευτέρας διήρκησε περισσότερο από το καθιερωμένο. Ο Μίτσελ είχε τους παίκτες του για πάνω από 1,5 ώρα στο γήπεδο του Ζέεφελντ παρουσία και ορισμένων ερυθρόλευκων οπαδών. Ο Ισπανός προπονητής που ανεβάζει διαρκώς τις εντάσεις των προπονήσεων και δίνει οδηγίες ή... φωνάζει ανάλογα με τις περιστάσεις είχε διαδοχικά τετ α τετ με παίκτες στο περιθώριο της προπόνησης. Η αρχή έγινε με τον Παϊτίμ Κασάμι.

Βλέποντας τον Ελβετό χαφ σε συγκεκριμένο σημείο τον έπιασε από κοντά για να του δείξει το πως θέλει να συγκλίνει αλλά και να δίνει την μπάλα. Την... σκυτάλη πήρε ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός γκολκίπερ σε μία άσκηση προς το τέλος του προγράμματος είχε τις... απορίες του. Δεν είχε κατανοήσει επακριβώς πως ήθελε ο προπονητής του να λειτουργήσει ο ίδιος και η άμυνά του σε μία άσκηση που είχε τρεις ζώνες στο επιθετικό κομμάτι και εκτελέσεις στημένων.

Ο Μίτσελ έσπευσε να του εξηγήσει άμεσα το τι ζητούσε και πως ήθελε να καθοδηγήσει τους αμυντικούς. Η κουβέντα όμως για το πως να τοποθετείται ο Ρομπέρτο και το πως να καθοδηγεί την άμυνά του συνεχίστηκε και μετά το πέρας του προγράμματος. Ο Μίτσελ με τον Ρομπέρτο πήγαν μπροστά από το τέρμα για να γίνει πιο ουσιαστική η συζήτηση.

Εκεί βρέθηκε και ο Ραφαέλ Αλκόρτα αλλά και ο Αλέκος Ράντος, που δουλεύει διαρκώς με τον Ρομπέρτο και έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα από όλους για τους γκολκίπερ.

Τετ α τετ υπήρξε και ανάμεσα στον βοηθό του Μίτσελ και τον Τάσο Αυλωνίτη. Ο 24χρονος αμυντικός πήγε προς το μέρος του Αλκόρτα για να τον ρωτήσει για μία συγκεκριμένη άσκηση και την λογική που πρέπει να έχει στην άμυνα. Η συζήτησή τους ξεκίνησε από το γήπεδο και συνεχίστηκε μέχρι να μπουν στο πούλμαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα