Πάει Νότιγχαμ για να έρθει ΑΕΚ!

Πάει Νότιγχαμ για να έρθει ΑΕΚ!

Πάει Νότιγχαμ για να έρθει ΑΕΚ!

bet365

Ο Ρέφικ Τζιμπούρ πετάει για Αγγλία, τελειώνει με την Φόρεστ και μοναδική προτεραιότητά του είναι η επιστροφή στην Ένωση - Ενδιαφέρον (και) από Ατρόμητο...

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ρέφικ Τζιμπούρ σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στην Αγγλία προκειμένου να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Νότιγχαμ Φόρεστ και να ολοκληρωθεί το κοινή συναινέσει διαζύγιο και να εξασφαλίσει την ελευθέρας του, όπως τουλάχιστον υποστηρίζεται από τον ίδιο και το περιβάλλον του.

Ο «Τρομοκράτης» ενημερώθηκε από τους διοικούντες την Φόρεστ να ταξιδέψει στο Νησί προκειμένου μέσα στη διάρκεια ακόμη και της ημέρας που διανύουμε να γίνει η συνάντηση και να τελειώσει (και) τυπικά το θέμα και να μείνει ελεύθερος χωρίς να αξιώνεται το παραμικρό από την πλευρά της αγγλικής ομάδας.

Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τις νεότερες εξελίξεις και περιμένουν για να διαπιστώσουν τι ακριβώς θα γίνει... Είναι σίγουρο πως από τη στιγμή που ο Τζιμπούρ θα μείνει ελεύθερος από την Νότιγχαμ αλλάζουν και απλοποιούνται τα δεδομένα για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση.

Αυτή είναι (και) η μεγάλη επιθυμία - προτεραιότητα του Αλγερινού επιθετικού όπως την έχει εκφράσει προς την ΑΕΚ, αλλά και στο περιβάλλον του. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα -με την επιστροφή του από την Αγγλία- θα υπάρξει επαφή – συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών (ΑΕΚ και Τζιμπούρ) προκειμένου να προχωρήσει και να κλείσει μια και καλή (θετικά που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, ή αρνητικά) αυτή η υπόθεση... Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον υπάρχει για τον Τζιμπούρ και από άλλες ομάδες όπως φημολογείται για τον Ατρόμητο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν (ένα καλοκαίρι πίσω), ο Τζιμπούρ είχε κάνει δυο ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (δυο δείπνα για την ακρίβεια) με τον τελευταίο να έχει αδυναμία στον «Τρομοκράτη»!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα