Δεν έχει σχέση του Αμπιντάλ με του Βαλντές

Gazzetta team
Δεν έχει σχέση του Αμπιντάλ με του Βαλντές

bet365

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ερίκ Αμπιντάλ έφυγε από την Μονακό επειδή ματαιώθηκε η μεταγραφή του Βίκτορ Βαλντές στον γαλλικό σύλλογο κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Οι φήμες ήθελαν τον άσο του Ολυμπιακού να είναι δυσαρεστημένος επειδή η Μονακό δεν προχώρησε στην αγορά του Ισπανού τερματοφύλακα μετά το σοβαρό τραυματισμό του, μιας και οι δύο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις από την θητεία τους στην Μπαρτσελόνα.

Η «El Mundo Deportivo» επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του Αμπιντάλ, σύμφωνα με την οποία «δεν έχει καμία σχέση η αποχώρηση του Αμπιντάλ από την Μονακό με την υπόθεση του Βίκτορ Βαλντές, αλλά έχει να κάνει με αποφάσεις του αθλητικού διευθυντή και του νέου προπονητή της γαλλικής ομάδας δύο μέρες μετά τη συμφωνία για να μείνει ο παίκτης στη Μονακό.

Σίγουρα ο Αμπιντάλ είχε χαρεί όταν είχε μάθει ότι η Μονακό θα έπαιρνε τον Βαλντές, αλλά το ότι δεν έγινε τελικά αυτή η μεταγραφή δεν είχε καμία σχέση με τις αποφάσεις για το δική του καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα