Πρώτη με κόσμο ο Παναιτωλικός

Gazzetta team
Πρώτη με κόσμο ο Παναιτωλικός

bet365

Οι προπονήσεις του Παναιτωλικού έχουν ήδη αρχίσει, ωστόσο σήμερα υπήρξε η επίσημη πρώτη με την παρουσία του κόσμου που και πάλι έδωσε μαζικά το παρών.

Ένα από τα μεγάλα όπλα του Παναιτωλικού, εκτός από την σταθερή διοίκηση και τις εγκαταστάσεις, είναι χωρίς αμφιβολία ο κόσμος. Ο κόσμος που σε κάθε εντός έδρας ματς καταφέρνει και δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα και που σήμερα ήταν εκεί στην επίσημη πρώτη της ομάδας του Μάκη Χάβου. Μια πρώτη που έγινε στο EMILEON με τους παίκτες να είναι όλοι εκεί, κάτι δεδομένο, μιας και η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει.

Όσον αφορά την προπόνηση, άρχισε με προθέρμανση και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα με συναρμογή. Ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Θεοδωρίδης και ο Κολοκοτρώνης. Την Τρίτη θα γίνουν δύο προπονήσεις στις 8.00 το πρωί και στις 7.00 το απόγευμα στο EMILEON.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα