Ανανέωσαν Σιόβας και Σάμαρης στον Ολυμπιακό

Ανανέωσαν Σιόβας και Σάμαρης στον Ολυμπιακό

Ανανέωσαν Σιόβας και Σάμαρης στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε και επίσημα για την θετική εξέλιξη στην ανανέωση των συμβολαίων των Σιόβα και Σάμαρη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους δύο διεθνείς αναφέρει: «Ανανέωση συμβολαίου για Σάμαρη και Σιόβα. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Σάμαρη και Δημήτρη Σιόβα, μέχρι το 2018». Και για τις δύο περιπτώσεις ήταν γνωστό και αναμενόμενο πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Ο Σάμαρης είχε συμβόλαιο έως το 2016 (30.6) και ο Σιόβας το ίδιο (με την διαφορά πως του Έλληνα διεθνούς στόπερ έληγε στις 30.7, δηλαδή έναν μήνα μετά). O Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξαν με τα νέα συμβόλαια των δύο παικτών και τις αυξημένες αποδοχές τους το πόσο πολύ πιστεύουν στον Έλληνα παίκτη και ότι επιβραβεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσο προσφέρουν στην ομάδα. Την ίδια στιγμή αναμένονται άμεσα οι ανακοινώσεις για τους Αρτούρ Μαζουάκου, Ντελβίν Ντινγκά και Ματιέ Ντοσεβί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα