Αμπιντάλ: «Πανέτοιμος να προσφέρω»!

Αμπιντάλ: «Πανέτοιμος να προσφέρω»!

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του την μεγάλη του χαρά που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ποιό το μεγάλο του όνειρο που αφορά την Μπαρτσελόνα.

Από την μέρα που έγινε γνωστό πως ο Αμπιντάλ κλείνει στον Ολυμπιακό ο Γάλλος άσος μίλησε με αρκετό κόσμο. Από τον Κριστιάν Καρεμπέ με τον οποίο έγινε το βασικό στάδιο των επαφών για να έρθει στην Ελλάδα μέχρι τους δικούς του ανθρώπους, παλιούς συμπαίκτες αλλά και άτομα που είχαν πολύ καλή εικόνα με τους Πειραιώτες. Ο νέος σταρ των Πειραιωτών συζήτησε επίσης και με μέλη της Λέσχης Μπλαουγκράνα κατά την άφιξή του.

Τι τονίζει όμως ο ίδιος ο Ερίκ Αμπιντάλ για την επικείμενη μετακίνησή του στο Λιμάνι; Καταρχήν το βασικό είναι πως αισθάνεται αλλά και είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα του παρελθόντος. «Νιώθω αλλά και είναι πανέτοιμος να παίξω και να προσφέρω!», επισήμαινε χαρακτηριστικά ο πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα. «Είμαι πολύ καλά αλλά και χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα», τόνισε ακόμα ο έμπειρος παίκτης.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ έως τώρα έχει αποκομίσει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα όμως δεν κρύβει μία πολύ μεγάλη του επιθυμία. Να γυρίσει μία μέρα στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα. Θα του άρεσε μάλιστα ιδιαίτερα να αναλάβει θέση στις Ακαδημίες της ομάδας και να δουλέψει με μικρά παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα