Παρουσίασε Βίντιτς η Ιντερ

Παρουσίασε Βίντιτς η Ιντερ

Παρουσίασε Βίντιτς η Ιντερ

bet365

Η... ζωή του Νεμάνια Βίντιτς στην Ιντερ άρχισε από την Παρασκευή καθώς παρουσιάστηκε από την διοίκηση.

Ο Σέρβος αμυντικός είχε συμφωνήσει πριν μήνες με τους Νερατζούρι αφού είχε αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γ. και στην επίσημη παρουσίαση του από τους Μιλανέζους εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση τους.

«Επέλεξα την Ιντερ επειδή είναι ένα από τα πιο σπουδαίαμ κλαμπ του κόσμου, με ιστορία και παράδοση, αλλά και επειδή έχει ένα νέο πλάνο το οποίο μου αρέσει. Είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή» είπε αρχικά ο Βίντιτς και πρόσθεσε: «Μίλησα με τον Στάνκοβιτς για το ενδεχόμενο να έρθω εδώ αλλά δεν είναι ο μόνος Σέρβος που φόρεσε αυτή τη φανέλα και θέλω να συνεχίσω την παράδοση. Δεν είναι βήμα προς τα πίσω για μένα, αντιθέτως, το ποδόσφαιρο στην Ιταλία θα με βοηθήσει πολύ. Υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να έρθω πριν χρόνια στην Ιταλία, δεν έγινε αλλά τουλάχιστον υπήρξε τώρα αυτή η ευκαιρία».

Καταλήγοντας, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με τον Τσιτσαρίτο Ερνάντες για τους Νερατζούρι, είπε: «Ξέρω ότι η Ιντερ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αν και δεν έχει καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια. Μου άρεσε, όμως, το πλάνο που μου παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο, έχω τις ίδιες φιλοδοξίες και θέλω να παίξω στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα