«Βλέπει» και η Σεβίλλη Καπίνο

«Βλέπει» και η Σεβίλλη Καπίνο

Gazzetta team
«Βλέπει» και η Σεβίλλη Καπίνο

bet365

Νέος «μνηστήρας» για τον Στέφανο Καπίνο, αφού και η Σεβίλλη εμφανίζεται να έχει στο στόχαστρό της τον πορτιέρο του Παναθηναϊκού.

Μετά τις Τζένοα και Μπενφίκα, ακόμα μία ομάδα από σπουδαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φαίνεται ότι «ζαχαρώνει» τον νεαρό γκολκίπερ. Ο λόγος για τη Σεβίλλη, που σύμφωνα με ισπανικές πηγές έχει βάλει στο στόχαστρό της τον διεθνή άσο και παρακολουθεί προσεκτικά την εξέλιξή του τον τελευταίο χρόνο, όπως αναφέρει το «Goal».

Μάλιστα σημειώνεται ότι τουλάχιστον δύο φορές την περασμένη σεζόν ήρθε στην Ελλάδα άνθρωπος των Ανδαλουσιάνων για τον Καπίνο, αφού οι κάτοχοι του Γιουρόπα Λιγκ έχουν βγει στην αγορά εδώ και καιρό για την αναζήτηση τερματοφύλακα. Από την Πορτογαλία πάντως επιμένουν πως η Μπενφίκα είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα στη μάχη της απόκτησής του επικαλούμενοι πηγές από το περιβάλλον του παίκτη και προσέθεταν πως τις επόμενες 4-5 ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα