Υπέγραψε ο Μάριος Παπαδόπουλος στη Βέροια

Υπέγραψε ο Μάριος Παπαδόπουλος στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Υπέγραψε ο Μάριος Παπαδόπουλος στη Βέροια

bet365

Τον 21χρονο επιθετικό μέσο του Αγροτικού Αστέρα, Μάριο Παπαδόπουλο, απέκτησε η Βέροια, με τον παίκτη να υπογράφει για τέσσερα χρόνια.

Στασιμότητα κυριαρχεί στα μεταγραφικά της Βέροιας, έπειτα από την ανακοίνωση των Τσάβι Χίναρντ, Νταβίντ Βάσκεθ και Χοκίν Εσπάρθα. Ωστόσο, η τέταρτη μεταγραφή της «βασίλισσας του Βορρά» είναι ο Μάριος Παπαδόπουλος. Ο 21χρονος επιθετικός μέσος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια με την ομάδα της Ημαθίας και απομένει η ανακοίνωσή του για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του.

Ποιος είναι

Ο Μάριος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Μακεδονικού. Το 2007 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα και το 2011... μετακόμισε στην Κατερίνη και στους Πόντιους. Τον Ιανουάριο το 2012 έμεινε ελεύθερος, με τον Αγροτικό Αστέρα να τον εντάσσει στο ρόστερ του. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και έχει ύψος 1,79μ.

Από βδομάδα μεταγραφή, εξετάσεις και πρώτη

Από εκεί και πέρα, όπως προαναφέραμε, υπάρχει στασιμότητα. Φυσικά, υπάρχουν συζητήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, όμως προς το παρόν σε καμία περίπτωση δεν είναι προχωρημένες, τη στιγμή που δε διαρρέι από την ΠΑΕ κάποιο όνομα. Βέβαια, οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνονται σε όλες τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα χωρίς να ρίχνουν το βάρος σε κάποια συγκεκριμένη.

Μάλιστα, αν θα γίνει κάποια μεταγραφή, θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα, καθώς δύσκολα θα γίνει εντός του Σαββατοκύριακου. Επίσης, τη Δευτέρα (30/6) και την Τρίτη (1/7) οι παίκτες θα υποβληθούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Έτσι, την Πέμπτη (4/7) κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα