Ντε Ρόσι: «100% με τον Μπουφόν» (Μουντιάλ 2014)

Ντε Ρόσι: «100% με τον Μπουφόν» (Μουντιάλ 2014)

Ντε Ρόσι: «100% με τον Μπουφόν» (Μουντιάλ 2014)

bet365

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ταυτίστηκε απολύτως με τις δηλώσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και είπε ότι «οι περίεργοι και οι... σταρ δεν έχουν θέση στην εθνική»!

Η Ιταλία αποκλείστηκε πρόωρα από το Μουντιάλ αλλά όπως φαίνεται υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια της. Αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Μπουφόν μετά το τέλος του ματς και επιβεβαιώθηκε από όσα είπε στη συνέχεια ο Ντε Ρόσι.

«Η ανάλυση πρέπει να γίνει με ηρεμία από όλους γιατί μπορεί να πω τώρα πράγματα που έχουν μικρότερη σημασία. Είναι σημαντικό να μην ψάξουμε για δικαιολογίες. Υπάρχουν τέτοιες, όπως η ζέστη ή η διαιτησία, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σε αυτά. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχάσουμε γρήγορα αλλά να ξεκινήσουμε ξανά ως πραγματικοί άντρες. Οι... προσωπικότητες, οι περίεργοι και οι... σταρ δεν έχουν θέση στην εθνική ομάδα» είπε αρχικά ο μέσος της Ρόμα και στη συνέχεια ταυτίστηκε με τον Μπουφόν.

«Υπογράφω κάθε λέξη από αυτές του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Θα κάνει καλό στην εθνική αν σκεφτούν όλοι σοβαρά αυτά που είπε ο αρχηγός μας, ο καλύτερος τερματοφύλακας όλων των εποχών. Δεν συμφωνώ με τον αρχηγό επειδή είμαι ένας από αυτούς που ανέφερε ως παραδείγματα προς μίμηση αλλά επειδή είναι αλήθεια ότι εμείς, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, είμαστε αυτοί που ενσαρκώνουν το πνεύμα της εθνικής και είναι εξίσου αλήθεια ότι δεν κρυβόμαστε ποτέ. Οποιος δεν αισθάνεται την ίδια δέσμευση με εμάς, όποιος δεν έχει το ίδιο πάθος, να μείνει σπίτι του».

 

Τελευταία Νέα