Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό και Λάζαρο, Νιάνγκ

Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό και Λάζαρο, Νιάνγκ

Gazzetta team
Ιταλικά σενάρια για Ολυμπιακό και Λάζαρο, Νιάνγκ

bet365

Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Εμπαγιέ Νιανγκ κάνουν λόγο ιταλικά δημοσιεύματα.

Ναι μεν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο είναι στο Μουντιάλ, ωστόσο μην ξεχνάμε πως είναι καλοκαίρι και καλοκαίρι χωρίς μεταγραφικά σενάρια δεν υπάρχει. Ε όταν λέμε σενάρια, τα περισσότερα είναι δεδομένο πως προέρχονται από την Ιταλία, με τελευταίο αυτό που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Εμπαγιέ Νιαγκ. Για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν της Μπολόνια το «tuttomercatoweb», αφού αναφέρει πως έχει μπει στον στόχο της Παλέρμο, συνεχίζει γράφοντας πως και ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον στους Ιταλούς. Ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος φέρεται πάντως και σύμφωνα με το δημοσίευμα, να προτιμά να συνεχίσει στην Ιταλία και την Παλέρμο.

Και για Νιαγκ ο Ολυμπιακός

Εκτός από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και πάντα σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο και τον 20χρονο επιθετικό της Μίλαν Εμπαγιέ Νιανγκ. Ο παίκτης ανήκει στους Μιλανέζους αλλά το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στη Μονπελιέ με τους «ροσονέρι» να σκέφτονται και πάλι να τον δώσουν με την μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα