Περιζήτητος ο Οριέρ!

Περιζήτητος ο Οριέρ!

bet365

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Σερζ Οριέρ έχουν τραβήξει τα... Αγγλικά βλέμματα, βλέπει Ρίισε για αντικαταστάτη του η Τουλούζ!

Ολοένα και πληθαίνουν οι... μνηστήρες για τον αμυντικό της Ακτής Ελεφαντοστού, Σερζ Ορέρ, ο οποίος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ μέχρι στιγμής και... ανεβάζει τις μετοχές του. Στη Άρσεναλ ήταν από τους βασικούς υποψηφίους για την αντικατάσταση του Σανιά, όμως όσο περνάει ο καιρός, εμφανίζονται και νέοι σύλλογοι που τον θέλουν στο δυναμικό τους.

Κερδισμένη από όλα αυτά, είναι σίγουρα η ομάδα του, η Τουλούζ. Οι Γάλλοι πρέπει να... τρίβουν τα χέρια τους, αφού η αξία του έχει εκτοξευτεί. Πέρα από τις ΚΠΡ και Στόουκ, που δεν κρύβουν πως θέλουν τον Οριέρ, Τσέλσι, Ντόρτμουντ και Νιουκάστλ φέρεται να εξετάζουν την περίπτωσή του, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο. Από κει και πέρα, στην Τουλούζ θεωρούν δεδομένο πως θα πουληθεί και έτσι έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αντικατάστασή του. Βασικός υποψήφιος, είναι ο Ρίισε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Φούλαμ και του έχει γίνει ήδη πρόταση!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα