Επιμένουν για Βούτσινιτς και Ολυμπιακό

Επιμένουν για Βούτσινιτς και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Επιμένουν για Βούτσινιτς και Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και στην Ιταλία επιμένουν για πρόταση των «ερυθρολεύκων» στον Μίρκο Βούτσινιτς που πιθανότατα φεύγει από τη Γιουβέντους.

Τη στιγμή που η υπόθεση Φινμπόγκασον παραμένει ανοιχτή για τους Πειραιώτες, στη γειτονική χώρα εξακολουθούν να συνδέουν την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού με τον Μαυροβούνιο στράικερ. Ο Βούτσινιτς προέρχεται από μέτρια χρονιά λόγω τραυματισμών (12 συμ. στη Serie A, 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 3 στο Γιουρόπα Λιγκ με 2 γκολ) κι όπως αναφέρεται σε ιταλικά Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Γιουβέντους, έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το «calcioblog» που σημειώνει ότι: «Και ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση. Θέλει να τον κάνει σημείο αναφοράς κι αστέρι της ομάδας», καθώς επίσης και το «tuttojuve», το οποίο αναφέρει πως: «Τον θέλει η Φιορεντίνα, αλλά έχει προσφορές κι από την Πρέμιερ Λιγκ, την Πριμέρα και τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό».

Η περίπτωση του υψηλόσωμου φορ πάντως είναι αρκετά δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τη Γιουβέντους και οι «μπιανκονέρι» που θέλουν να το... ξεφορτωθούν (παίρνει 3 εκατ. ευρώ), θα τον άφηναν ελεύθερο μόνο αν δεν έβρισκαν ομάδα να τον πουλήσουν ή να τον δώσουν ως αντάλλαγμα για κάποια άλλη μεταγραφή. Εκτός αυτού κι ο ίδιος φαίνεται ότι δύσκολα θα υπέγραφε κάπου για λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα