«Ο Μίτσελ με προορίζει ως βασικό μπακ»

«Ο Μίτσελ με προορίζει ως βασικό μπακ»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Μίτσελ με προορίζει ως βασικό μπακ»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στη Νορβηγία όπου μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τον ρόλο του στον Ολυμπιακό.
Η ιστοσελίδα Νettavisen φιλοξένησε μία αρκετά μεγάλη συνέντευξη του Νορβηγού διεθνούς αμυντικού, Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο νεαρός παίκτης που είναι μαροκινής καταγωγής αναφέρθηκε σε πολλά θέματα καθώς και στην δυναμική του Ολυμπιακού και την δυνατότητα που του δίνει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο αναλυτικά είπε για:
To πως έγινε το deal: Έχει περάσει κάποιο διάστημα που επικοινώνησαν μαζί μου από τον Ολυμπιακό. Συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα το πόσο με ήθελαν. Στην πορεία των συζητήσεων το πράγμα έγινε πιο προχωρημένο. Το γεγονός πως ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός με ήθελε ήταν κάτι πολύ καλό για μένα. Με ήθελαν πραγματικά και είναι πολύ χαρούμενοι που με έκλεισαν, όπως φυσικά είμαι και εγώ. Είμαι ενθουσιασμένος και προσπάθησα με την βοήθεια του ατζέντη μου, Τζιμ Σολμπάκεν, να κάνω ότι μπορώ για να τους διευκολύνω στους όρους της συμφωνίας. Ευχαριστώ θερμά και τον Ολυμπιακό και τον μάνατζέρ μου που βεβαιώνεται πως θα κάνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην καριέρα μου. Και πιστεύω πως έκανα ό,τι καλύτερο με το να κλείσω στον Ολυμπιακό.
Την προοπτική του Ολυμπιακού και το Τσάμπιονς Λιγκ: Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η μεταγραφή. Προσωπικά το μόνο που θέλω είναι να παίξω πολλά ματς και καλό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός κερδίζει διαρκώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και από χρονιά σε χρονιά παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατός στην Ευρώπη. 'Ανατριχιάζω' και μόνο που σκέφτομαι πως θα αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ που παίζει σε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση. Επαναλαμβάνω πως αισθάνομαι πως έκανα το καλύτερο δυνατό για την καριέρα μου. Τώρα θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος και ενώ θα έχω και την Εθνική.
Το επίπεδο της Ελλάδας και την διαφορά με την Γερμανία: Στην Ελλάδα θα είναι σαφώς καλύτερα από την 2η κατηγορία της Γερμανίας όπου θα έπαιζα με την Άϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ εάν συνέχιζα. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου αλλά έπρεπε να προχωρήσω. Θα προπονούμαι με πολύ πιο καλούς παίκτες και θα μετέχω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να έχεις προτεραιότητες στην καριέρα σου. Οφείλεις πάντα να προχωράς, να βελτιώνεσαι και να αλλάζεις επίπεδο ειδικά όταν είσαι στην ηλικία που είμαι εγώ.
Το ποδοσφαιρικό του μέλλον και πως το βλέπει: Είμαι πολύ νέος ακόμα. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι το πιο μεγάλο μου βήμα μέχρι το επόμενο. Έχω την επιθυμία να παίξω και σε πιο μεγάλες λίγκες στην συνέχεια της καριέρας μου. Εάν πάω καλά στον Ολυμπιακό θα μπορέσω σε 2 με 3 χρόνια να κάνω μία πολύ καλή μεταγραφή. Να ωφεληθεί και ο σύλλογος και εγώ.
Τον ρόλο του στην ομάδα: Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας και ξέρω πως ο προπονητής θέλει να μου δώσει βασικό ρόλο ως δεξί μπακ. Έχω λάβει την δέσμευση πως θα έχω πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είναι πολύ σπουδαίο που με θέλουν για βασικό και που θα αγωνιστώ ως δεξί μπακ. Είναι μία θέση που βελτιώνομαι. Αναπτύσσομαι συνεχώς και θεωρώ πως γίνομαι καλύτερος. Είναι και μία θέση που μου ταιριάζει και για την Εθνική. Έτσι το πιο σημαντικό είναι να αναπτυχθώ και να γίνω πολύ καλός ως δεξί μπακ.
Την κατάστασή του σε προπονητικό επίπεδο: Ζήτησα να ξεκινήσω να προπονούμαι από τώρα. Έχω αρχίσει με τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις. Υπάρχει και γυμναστής για μένα εκεί.
Το τουρνουά των ΗΠΑ: Είναι πολύ σημαντικό που θα παίξουμε στις ΗΠΑ. Θα βρεθώ ξανά με παλιούς μου γνώριμους και φίλους από την Μάντσεστερ Σίτι. Θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα.
Τον Ιμπραϊμ: Θα είναι πολύ ωραίο που θα προπονούμαι πάλι με τον Ιμπραϊμ. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είναι πολύ καλός παίκτης. Χάρηκε που έμαθε ότι πηγαίνω στην Ελλάδα. Του έχω πει πόσο τον εκτιμώ και ως άνθρωπο και ως παίκτη. Έχει υπάρξει ένας σημαντικός άνθρωπος για μένα και εντός και εκτός γηπέδου. Μου έμαθε πολλά και μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Με έκανε να πιστέψω πιο πολύ στις δυνάμεις μου. Επίσης εκτιμώ πολύ όλα όσα μου έδωσε η Άϊντραχτ Μπραουνσβάϊγκ. Την ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανε σε μένα και για την μεγάλη της βοήθεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα