Έκπληξη στον Παναθηναϊκό για Μαρινάκη!

Έκπληξη στον Παναθηναϊκό για Μαρινάκη!

Νίκος Αθανασίου
Έκπληξη στον Παναθηναϊκό για Μαρινάκη!

bet365

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθάριζαν πως υπήρχε ταύτιση απόψεων στην κουβέντα με τον Νίκο Μαρινάκη για το μέλλον του ενώ Κέρκυρα και Νίκη Βόλου ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του ταλαντούχου μπακ.

Σημερινό δημοσίευμα σε μερίδα του Τύπου ανέφερε πως ο Νίκος Μαρινάκης δεν δέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού για επέκταση συμβολαίου και δανεισμό, αφήνοντας ανοιχτά το ενδεχόμενο και άμεσως αποχώρησης του ταλαντούχου μπακ. Στο «πράσινο στρατόπεδο», πάντως, εξέφραζαν την έκπληξη τους. Εξάλλου, στην συνάντηση που έγινε ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και την πλευρά του παίκτη υπήρχε ταύτιση απόψεων και πολύ καλό κλίμα σε πρώτη φάση.

Για τον «Μάρι» έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι οι δύο νεοφώτιστοι σύλλογοι στην πρώτη κατηγορία. Η Νίκη Βόλου και η Κέρκυρα που παράλληλα έχουν κάνει κρούση και για τον δανεισμό του Αλέξανδρου Μουζακίτη,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα