Κανονικά τα διαρκείας του Ατρόμητου από Τρίτη

Κανονικά τα διαρκείας του Ατρόμητου από Τρίτη

Gazzetta team
Κανονικά τα διαρκείας του Ατρόμητου από Τρίτη

bet365

Μετά την αργία της Δευτέρας για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος, η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε πως από την Τρίτη θα συνεχιστεί η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθυμίζει ότι η πώληση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2014-15 θα συνεχιστεί αύριο (και κάθε μέρα) από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

ΜΕ την αγορά διαρκείας προσφέρεται το παιδικό ΔΩΡΕΑΝ ενώ όλοι οι πάρουν διαρκείας μέχρι τις 21 Ιουνίου θα μπουν στην κλήρωση για 5 διπλά εισιτήρια με όλες τα έξοδα πληρωμένα για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας .

Οι επεξηγήσεις για τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας.

  • Βασικό : Αφορά εισιτήρια που δεν υπάγονται σε καμία από τις παρακάτω κατηγορίες.

  • Άνω των 60 (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για άτομα άνω των 60 , συγκεκριμένα τα άτομα με ημερομηνία γέννησης πριν από και την 31/12/1954.

  • Παιδικό (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για παιδιά ηλικίας έως και 14 χρονών , συγκεκριμένα τα παιδία με ημερομηνία γεννήσεως μετά την 1/1/2000 . (εκτός θύρας 3 VIP)

  • Mαθητικό-Φοιτητικό (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια (εκτός θύρας 3 VIP) αποκλειστικά για μαθητές ηλικίας 15-18 χρονών & φοιτητές Α.Ε.Ι – Τ.Ε.Ι.

  • Α.Μ.Ε.Α (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια ( εκτός θύρας 3 VIP λόγω περιορισμένων θέσεων ) αποκλειστικά για Α.Μ.Ε.Α.

  • Στρατιωτικό (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για στρατιώτες που υπηρετούν την θητεία τους στις ένοπλες δυνάμεις. (εκτός θύρας 3 VIP).

  • Οικογενειάκο (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά ανά θύρα εισιτήρια για οικογένειες ( Πατέρας + Παιδί + δωρεάν η Μητέρα ) (εκτός θύρας 3 VIP)

  • Ανέργου (Special) : Αφορά στα εκπτωτικά της θύρας 2,4,7 για ανέργους.

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος και PLAYOFF, Κυπέλλου Ελλάδος , Προκριματικούς Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων, Φιλικούς Αγώνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα