Mundial 2014: Η ιεροσυλία του Μπαλοτέλι

Mundial 2014: Η ιεροσυλία του Μπαλοτέλι

Mundial 2014: Η ιεροσυλία του Μπαλοτέλι

bet365

Ο Μάριο Μπαλοτέλι παρέστησε σε φωτογραφία κόμικ τον Ιησού που βρίσκεται πάνω από το Ρίο και οι προληπτικοί θυμήθηκαν την «κατάρα» στον Ρονάλντο.

Χαμός γίνεται στο Twitter μετά την επιλογή του Μάριο Μπαλοτέλι να προκαλέσει τους ανά τον κόσμο πιστούς Καθολικούς. Ο Ιταλός επιθετικός χτύπησε ξανά, αυτή τη φορά, αναρτώντας μία φωτογραφία κόμικ με τον εαυτό του να παριστάνει τον Ιησού Λυτρωτή, δηλαδή το διάσημο άγαλμα που βρίσκεται πάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Από κάτω έγραψε: «Βραζιλία ερχόμαστε!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπαλοτέλι ποζάρει είτε μπροστά από το άγαλμα είτε σε photoshop ως Ιησούς Λυτρωτής. Ηδη πάντως οι προληπτικοί κάνουν λόγο για το κακό που θα τον βρει, καθώς θυμούνται την ιστορία του Βραζιλιάνου Ρονάλντο. Το Φαινόμενο είχε κάνει ίδιο για τις ανάγκες μία διαφήμισης και λίγο αργότερα θεωρήθηκε πως ως «κατάρα» ξεκίνησαν οι διαδοχικοί τραυματισμοί στα γόνατα του.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα