«Δύο εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Τανάσε»

«Δύο εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Τανάσε»

«Δύο εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός για Τανάσε»

bet365

Σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ στην Στεάουα Βουκουρεστίου για να αποκτήσει τον Κρίστιαν Τανάσε.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα digisport.ro, ο Τζίτζι Μπεκάλι ήθελε 500.000 ευρώ περισσότερα από τα χρήματα που του προσφέρει ο Ολυμπιακός, αλλά είναι πολύ πιθανόν να πει το ναι με 2 εκατ. Ευρώ.

Αυτή είναι η μέγιστη προσφορά των Πειραιωτών και δεν πρόκειται να αυξήσουν την πρόταση με τον Πιερ Ισά να έχει βρεθεί αρκετές φορές στη Ρουμανία για να παρακολουθήσει τον 27χρονο παίκτη.

Αν η Στεάουα πει το ναι η μεταγραφή θα γίνει στις 6 Αυγούστου καθώς την προηγούμενη μέρα (5 Αυγούστου) ολοκληρώνεται μία πενταετία από την μεταγραφή του παίκτη από την FC Arges. Ετσι, αν η μεταγραφή γίνει μέχρι τις 5 Αυγούστου τότε η Στεάουα θα αναγκαστεί να δώσει το 50% της μεταγραφής στην προηγούμενη ομάδα του Τανάσε. Δηλαδή ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα