Σαβιόλα: «Δεν φεύγω από Ελλάδα»

Σαβιόλα: «Δεν φεύγω από Ελλάδα»

Σαβιόλα: «Δεν φεύγω από Ελλάδα»

bet365

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα σε συνέντευξή του τόνισε πως δεν αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με τον οποίο όπως ξεκαθάρισε έχει συμβόλαιο.

Ο Αργεντίνος σταρ των Πειραιωτών μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για το Μουντιάλ, την Ρίβερ και την Εθνική. Όπως διευκρίνισε «την δεδομένη στγιμή έχω συμβόλαιο στην Ελλάδα. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να φύγω. Το τι θα γίνει μετά θα το δούμε. Υπάρχει στο μυαλό μου η σκέψη να γυρίσω κάποια στιγμή στην Αργεντινή και να φορέσω ξανά τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα». Αναφορικά με την Αργεντινή και το Παγκόσμιο Κύπελλο τόνισε: «Το Μουντιάλ είναι μια μοναδική στιγμή για μία ομάδα και για κάθε παίκτη. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να την ζήσει. Η ομάδα φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Έχει σημαντικούς και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Όλοι ελπίζουμε ότι θα τα πάμε πολύ καλά στην Βραζιλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα