Με Ερνάντεθ... τεχνικό διευθυντή η Βέροια

Με Ερνάντεθ... τεχνικό διευθυντή η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με Ερνάντεθ... τεχνικό διευθυντή η Βέροια

bet365

Η Βέροια ανακοίνωσε τον Κίκε Ερνάντεθ, αλλά ως τεχνικό διευθυντή της ομάδας, με τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία.

Το θέμα του προπονητή στη Βέροια έκλεισε οριστικά σήμερα, ο Κίκε Ερνάντεθ συμφώνησε με τον σύλλογο της Ημαθίας, όμως θα εκτελεί χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο Ισπανός προοριζόταν για αντικαταστάτης του Ράτκο Ντόστανιτς, όμως η «βασίλισσα του Βορρά» προτίμησε για την τεχνική ηγεσία τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.

Ο λόγος για τον 51χρονο Ισπανό προπονητή, που έχει γεννηθεί στη Βαλένθια, έχει αγωνιστεί στην ομώνυμη ομάδα και έχει... κοουτσάρει αρκετές ομάδες της Ισπανίας, όπως οι Αλαβές, Ουέλβα, Λεβάντε. Έτσι, επιβεβαίωθηκαν τα λεγόμενα του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Αρβανιτίδη, ότι η Βέροια θα ακολουθήσει το ισπανικό μοντέλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Βέροια:

Για τον Γκρανέρο

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Jose Carlos Granero.

Για τον Ερνάντεθ

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Quique Hernandez ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα