«Φρένο» για Πλιάτσικα λόγω Μέταλουργκ!

Gazzetta team
«Φρένο» για Πλιάτσικα λόγω Μέταλουργκ!

bet365

Ο Παναιτωλικός έδειξε ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βασίλη Πλιάτσικα, αλλά η Μέταλουργκ βάζει... απαγορευτικό στα όποια σενάρια καθώς «ζητάει πολλά»!

Τα τελευταία 24ωρα το όνομα του Βασίλη Πλιάτσικα... έπαιξε στο ρεπορτάζ του Παναιτωλικού. Η καταγωγή του από το Αγρίνιο ήταν ένα από τα... κλειδιά στο να γίνει η προσέγγιση ανάμεσα στον σύλλογο και τον 26χρονο μέσο. Όμως φαίνεται πως το... deal δύσκολα θα πραγματοποιηθεί μιας και όπως τόνισε ο ίδιος ο Πλιάτσικας σε συνέντευξη του οι οικονομικές απαιτήσεις για πώληση από την Μέταλουργκ Ντόνετσκ, με την οποία έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, είναι μεγάλες και δεν γίνεται να καλυφθούν από τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του πρώην άσου της ΑΕΚ στο Agrinio-Sports.gr έχει ως εξής:

-Αρχικά Βασίλη είσαι πρόσωπο που συζητήθηκε και για την παρουσία του στην Ουκρανία σε μια εποχή που... μυρίζει πόλεμο! Πως το ζεις όλο αυτό;

«Είμαι στην Ανατολική Ουκρανία και υπάρχει μεγάλη ένταση. Τώρα που έγιναν εκλογές βγήκε πρόεδρος που θέλει την Ουκρανία στην Ευρώπη, όμως η περιοχή που βρίσκομαι έχει πολλούς Ρώσους που δεν το βλέπουμε με καλό μάτι όλο αυτό».

-Κατάλαβα... Ζόρια δηλαδή. Άρα ψάχνεσαι να φύγεις από την Μέταλουργκ;

«Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο οπότε δεν εξαρτάται από μένα. Έκανα πολύ καλή σεζόν, πήραμε και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League και μαθαίνω ότι είναι πιθανό να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο».

-Εσύ θες να μείνεις;

«Δεν έχω πρόβλημα. Ευχαριστημένος είμαι. Αν μου εγγυηθούν ότι δεν θα έχω πρόβλημα όσο αφορά την ζωή εκτός γηπέδου με τα γεγονότα που γίνονται γιατί να μην μείνω. Τρομερές συνθήκες υπάρχουν, οικονομική συνέπεια και πλέον υπάρχει και στόχος για να πάμε πιο ψηλά. Άρα γιατί να μην μείνω;».

-Την φανέλα του Παναιτωλικού δηλαδή δεν θα την φορέσεις από την νέα σεζόν; Γιατί το ρεπορτάζ λέει ότι υπάρχει... θέμα.

«Όχι είναι δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ενδιαφέρον και επαφή με τον Παναιτωλικό, όμως η Μέταλουργκ ζητάει πολλά λεφτά για να με παραχωρήσει. Οπότε δεν θεωρώ ότι μπορεί να γίνει κάτι».

-Ούτε με δανεισμό;

«Αυτό δεν το ξέρω. Θα αρχίσουμε προετοιμασία στα μέσα Ιουνίου γιατί έχουμε Europa League και θα δούμε εκεί τι γίνεται».

-Αν και έχεις ρίζες στο Αγρίνιο, τα «κυανοκίτρινα» δεν τα φόρεσες ποτέ. Θα ήθελες να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον;

«Φυσικά. Έχω φίλους και συγγενείς στο Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που σου δίνει την δυνατότητα να δουλέψεις. Πέρσι το χειμώνα που ήμουν χωρίς ομάδα υπήρξε πάλι ενδιαφέρον. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Μακάρι πάντως κάποια στιγμή να αγωνιστώ στον Παναιτωλικό».

-Εκεί στα... ξένα έχεις εικόνα για την ομάδα;

«Ναι. Μέσα από ίντερνετ παρακολουθώ. Πέρσι έκανε σούπερ σεζόν και σώθηκε άνετα. Η νέα χρονιά όμως θα είναι πιο δύσκολη νομίζω. Αλλάζουν και τα οικονομικά δεδομένα, ενώ έφυγαν και βασικοί παίκτες όπως ο Καμαρά, ο Μπακάκης και ο Γκάλο. Θα πρέπει να καλυφτούν όλα αυτά τα κενά με ισάξιους παίκτες».

-Μπορεί να πάει καλύτερα ακόμη ή θα κινδυνέψει καθώς πέφτουν 4 ομάδες;

«Δεν νομίζω να κινδυνέψει. Αρκεί να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Ο Παναιτωλικός έχει και κόσμο και συνθήκες για να έχει μια σωστή ομάδα στην Σούπερ Λίγκα».

-Μάλιστα... Σε πετύχαμε στο Αγρίνιο. Θα το πας σερί ή έχει και διακοπές το πρόγραμμα;

«Θα φύγω σε 2-3 μέρες για λίγη ξεκούραση γιατί 15 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία. Νωρίς λόγω Europa League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα