Φουλ για Άμραμπατ και ισπανικό «λαβράκι»!

Φουλ για Άμραμπατ και ισπανικό «λαβράκι»!

bet365

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα την μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ για να έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις και υπογραφές. Ισπανική διαρροή για τον Σαούλ της Ατλέτικο!

Οι Τούρκοι θεωρούν εδώ και μέρες πως ο Μαροκινός διεθνής χαφ της Γαλατά θα κλείσει στον Ολυμπιακό και αυτήν τους η στάση δεν άλλαξε ούτε την Κυριακή. Οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες τους αναφέρουν πως εντός των προσεχών ωρών ή ημερών θα ξεπεραστούν και τα τελευταία οικονομικά εμπόδια για να γίνει η μεταγραφή του Άμραμπατ στον πειραϊκό σύλλογο και να μπορέσει έτσι να έρθει στην χώρα μας για περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στην γειτονική μας χώρα γίνεται λόγος για ετήσιο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς και ότι ίσως αφιχθεί στην Αθήνα ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Οι ερυθρόλευκοι από την άλλη έχουν και άλλες επιλογές σε περίπτωση που δεν... περπατήσει η υπόθεση. Κατά τα άλλα η μεταγραφική αναζήτηση και οι επαφές συνεχίζονται. Από την Ισπανία υπάρχει η πληροφορία πως οι Πειραιώτες αξιοποιώντας τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν συνάψει με την Ατλέτικο θα προσπαθήσουν να πάρουν τον νεαρό και άκρως χαρισματικό Σαούλ Νίγκεθ Εσκλάπεθ.

Ο 19χρονος και ύψους 1.82 μέτρων πιτσιρικάς είναι ουσιαστικά προϊόν της Ατλέτικο Μαδρίτης και έπαιζε πέρυσι ως δανεικός στην ομάδα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Σαούλ Νίγκεθ μάλιστα απέσπασε και διάκριση για την φετινή του ποδοσφαιρική παρουσία. Μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικό χαφ αλλά και ως αμυντικός μέσος ενώ έχει την δυνατότητα να παίξει και στην άμυνα (κυρίως ως στόπερ). Δεν συνιστά βέβαια μία καθόλου εύκολη περίπτωση.

Το καλό του πόδι είναι το αριστερό ενώ εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα τον παρακολουθούν μεγάλες ομάδες από το Νησί όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ αλλά και η Τότεναμ. Στο Λιμάνι βέβαια εκτός από την Ιβηρική χερσόνησο εξακολουθούν να τσεκάρουν αγορές όπως εκείνες των Αγγλίας, Ιταλίας και Γαλλίας. Τέλος σχετικά με τον Φινμπόγκασον η Χέρενφεϊν επιμένει στο να προσπαθεί να αποσπάσει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για τον παίκτη.

* Στην Gallery μπορείτε να δείτε δύο βίντεο με τον Σαούλ σε δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα