«Άκυρο» Σιμεόνε σε Πλατινί! (vid)

«Άκυρο» Σιμεόνε σε Πλατινί! (vid)

bet365

Ο Ντιέγο Σιμεόνε δεν δέχθηκε μετά την ήττα στον τελικό του Champions League να του φορέσει το μετάλλιο ο Μισέλ Πλατινί! Δείτε το video.

Είναι κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από πολλούς και όμως συνέβη! Ο Ντιέγο Σιμεόνε μην έχοντας ηρεμήσει από την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης και έχοντας ακόμα νεύρα με την ενέργεια του Ραφαέλ Βαράν δεν άφησε τον Μισέλ Πλατινί να του κρεμάσει το μετάλλιο στον λαιμό! Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης την ώρα της απονομής πήρε το μετάλλιο από τα χέρια του προέδρου της UEFA όμως ήταν φανερό πως δεν ήθελε να το βάλει στον λαιμό του.

Έχοντας πιθανότατα στο μυαλό του την ατάκα του Μπιλ Σάνκλι «ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι... τίποτα» ο «Τσόλο» Σιμεόνε έφερε σε δύσκολη θέση αλλά και σε στάση αμηχανίας τον Πλατινί. Μάλιστα βλέποντας τον Σιμεόνε να φεύγει με το μετάλλιο στα χέρια αλλά όχι στον λαιμό του έστρεψε για λίγο το βλέμμα του προς εκείνον προκειμένου να προσπαθήσει να συνειδοτοποιήσει το τι είχε συμβεί. Δείτε πιο κάτω το σχετικό video.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα