«ΟΦΗ και Καλλονή για Αγκοστίνο Γκάλο»

Νίκος Τσιώκος
«ΟΦΗ και Καλλονή για Αγκοστίνο Γκάλο»

bet365

Δημοσίευμα από την Ιταλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ και της Καλλονής για τον 19χρονο μέσο της Κατάνια, Αγκοστίνο Γκάλο.

Τον ΟΦΗ και την Καλλονή ως... μνηστήρες για την απόκτηση του 19χρονου μέσου της Κατάνια, Αγκοστίνο Γκάλο, παρουσιάζει η ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.com. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι ομάδες της Κρήτης και της Μυτιλήνης, αντίστοιχα, ενδιαφέρονται για την απόκτησή του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, στους... μνηστήρες προσθέτει και τη Νέα Σαλαμίνα από την Κύπρο. Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τους «Ομιλίτες», πρώτα πρέπει να υπάρξει τέλος στο θέμα του προπονητή, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα ο αντικαταστάτης του Ρικάρντο Σα Πίντο. Όσο για την Καλλονή, δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια τοποθέτηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα