Ερυθρόλευκο «τσεκάρισμα» σε Πάρα (vids)

Ερυθρόλευκο «τσεκάρισμα» σε Πάρα (vids)

Ερυθρόλευκο «τσεκάρισμα» σε Πάρα (vids)

bet365

Ο Ραζίβ Φαν Πάρα αποχωρεί από την Χέρενφεϊν και σύμφωνα με πληροφορίες από Ολλανδία ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει την περίπτωσή του.

Γεννημένος στις 4 Ιουνίου του 1991 στο Ρότερνταμ ο Φαν Πάρα αν και Ολλανδός έχει ρίζες από το Σουρινάμ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έχει παίξει και στην Καεάν στην Γαλλία αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Φέγενορντ και αγωνιζόταν στην Χέρενφεϊν από το 2011. Από το 2005 και μετά υπήρξε διεθνής σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας. Ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, την τεχνική του κατάρτιση, τους τρόπους που σκοράρει αλλά και τον απίστευτο ρυθμό που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι της ομάδας του. Ο παίκτης αναμένεται να πει... αντίο στην Χέρενφεϊν φέτος το καλοκαίρι και οι Ολλανδοί υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός θα τον τσεκάρει για τα καλά. Στα παρακάτω βίντεο έχετε την δυνατότητα να τον δείτε σε δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα