Προπόνηση και σπριντ ο Κόστα!

Προπόνηση και σπριντ ο Κόστα!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ντιέγκο Κόστα προπονήθηκε κανονικά, έκανε σπριντ και είναι... έτοιμος για τον τελικό. Μαζί και ο Αρντά Τουράν, αποφασίζει ο Σιμεόνε.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, αλλά σήμερα εξέπληξε τους πάντες. Ο Ντιέγκο Κόστα άρχισε να σπριντάρει δίχως να αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση. Μάλιστα, αν δεν είχε πιθανότητες να παίξει δεν θα έκανε και τα σπριντ, κάτι που κάνει τους ανθρώπους της Ατλέτικο να αισιοδοξούν για τον Ισπανό φορ. Ο διεθνής φορ έκανε ατομικό με σπριντ, ενώ στη συνέχεια μπήκε με τους υπόλοιπους για να βγάλει και ένταση. Ωστόσο, ο Σιμεόνε θα μιλήσει με τον παίκτη και θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα βασικά του πλάνα. Κανονικά και ο Αρντά Τουράν, ο οποίος συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στην προπόνηση, αν και θα έχει τετ α τετ με τον Σιμεόνε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα