Ανοιχτό το θέμα παραμονής του Λίνο

Ανοιχτό το θέμα παραμονής του Λίνο

Gazzetta team
Ανοιχτό το θέμα παραμονής του Λίνο

bet365

Ο Λίνο δεν υπέγραψε την ανανέωση του με τον ΠΑΟΚ και σήμερα αναχωρεί για την πατρίδα του και έτσι το θέμα παραμένει ανοιχτό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά», ο Βραζιλιάνος συναντήθηκε δύο φορές με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλη μία σεζόν, όμως, δεν τα βρήκαν.

Στις συναντήσεις συζητήθηκε το οικονομικό σκέλος με τον ΠΑΟΚ να του προτείνει ένα συγκεκριμένο ποσό για τη νέα περίοδο και στην συνέχεια να αναλάβει καθήκοντα σκάουτερ της ομάδας στην Λατινική Αμερική μετά την επόμενη σεζόν.

Ο Λίνο δεν καλύφθηκε οικονομικά από το ποσό, ενώ ανέφερε πως δεν έχει αποφασίσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από ένα χρόνο και προσδοκά μια καλύτερη πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα