Επαφές στην Λισσαβώνα για Φινμπόγκασον!

Επαφές στην Λισσαβώνα για Φινμπόγκασον!

bet365

Οι Καρεμπέ, Ισά και Μίτσελ έχουν ραντεβού σε Λισσαβώνα, όπου στο πλαίσιο του ισπανικού τελικού είναι στα πλάνα τους να μιλήσουν με τον ατζέντη του Φινμπόγκασον. Τι προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, κάνοντας μία μεγάλη μεταγραφική υπέρβαση. Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη (σ.σ. που έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες) πρόκειται να αποκτήσουν μία ακόμα πιο επίσημη μορφή μέσα στο προσεχές διάστημα. Πιο συγκεκριμένα οι Καρεμπέ, Ισά και Μίτσελ θα βρεθούν στην Λισσαβώνα το Σάββατο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο. Στο περιθώριο του αγώνα θα κάνουν επαφές και για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα στην... ατζέντα τους θα είναι και ο εκπρόσωπος του Ισλανδού διεθνούς φορ της Χέρενφεϊν, για τον οποίο ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει επιβεβαιώσει διά στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη πως ενδιαφέρεται σοβαρά.

Θα γίνει δηλαδή μία συνάντηση των δύο πλευρών στην Πορτογαλία, εκεί όπου θα είναι συγκεντρωμένη όλη η ποδοσφαιρική αφρόκρεμα το Σάββατο. Οι συζητήσεις βέβαια δεν θα... περιοριστούν στην Πορτογαλία καθώς δεν αποκλείεται να συνεχιστούν την Δευτέρα σε ολλανδικό έδαφος με τους παράγοντες της Χερενφέϊν, που περιμένουν στο ακουστικό τους για να ακούσουν κάθε προσφορά που υπάρχει για τον παίκτη. Ο Φινμπόγκασον έχει άλλωστε ζήτηση σε αρκετές χώρες (Αγγλία, Γερμανία, Τουρκία κ.ά.). Εκτός των άλλων υπάρχουν σενάρια και πληροφορίες πως ανέκυψε και θερμό ενδιαφέρον της Τότεναμ, που έχει την πρόθεση να προσφέρει πολλά χρήματα για τον Φινμπόγκασον.

Θυμίζουμε βέβαια πως τον παίκτη τον απασχολεί πρωτίστως και πάνω και πέρα απ' όλα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό να του δίνει -όπως σας γράψαμε και χθες- διετές συμβόλαιο με ιδιαίτερα καλές αποδοχές και μπόνους και να είναι έτοιμος να κάνει το καλύτερο δυνατό από οικονομικής πλευράς για να τον φέρει στην Ελλάδα (ξεκινώντας από τα 4 εκατ. ευρώ και ίσως λίγο παραπάνω). Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μπορεί να πέσει και η παραμέτρος του ποσοστού μεταπώλησης. Η υπόθεση του Φινμπόγκασον βέβαια ήταν και παραμένει δύσκολη. Αυτό δεν έχει διαφοροποιηθεί. Όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του και θα εντείνει τις προσπάθειές του τα προσεχή 24ωρα. Στην Ιβηρική ενδέχεται να μεταβεί και ο Γιάννης Βρέντζος ενώ εάν δεν υπήρχε η διαδικασία των δημοτικών εκλογών θα ταξίδευε για εκεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα