Ιμπαγάσα: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Ιμπαγάσα: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Ιμπαγάσα: «Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

bet365

Την πρόθεσή του να παίξει ακόμα έναν χρόνο ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό επανέλαβε στη Νέα Υόρκη ο Αριέλ Ιμπαγάσα, διευκρινίζοντας όμως πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι το οριστικό.

Οι Μπάλας Μέγιερι, Νταβίντ Φουστέρ και Αριέλ Ιμπαγάσα γνώρισαν πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ όπου και εάν βρέθηκαν. Στο πλαίσιο δηλώσεων που έκαναν προς τα ΜΜΕ της ομογένειας ο «Κάνιο» δέχθηκε έντονο πρέσινγκ για το μέλλον του. Ο έμπειρος Αργεντινός άσος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ομάδα, ξεκαθάρισε πως οι οπαδοί των Πειραιωτών στην Αμερική πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών στο τουρνουά του καλοκαιριού. Όσο για τον ίδιο; «Εγώ θέλω να συνεχίσω. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Είναι όμως κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω με σιγουριά την δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν υπάρχει κάτι το οριστικό ούτε κάποια απόφαση», σχολίασε.

* Η φωτογραφία είναι από το Newgreektv.com.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα