Νταμπίζας: «Καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα»

Νταμπίζας: «Καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα»

Νταμπίζας: «Καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα»

bet365

Ο Νίκος Νταμπίζας ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να γίνει καλύτερος παντού, τόνισε πως ο Μπεργκ δεν πωλείται ενώ άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για Καραγκούνη!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ανέλυσε το πλάνο του Παναθηναϊκού και έκανε τον απολογισμό της χρονιάς. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Την τελευταία φορά που σας είχα δει ήταν τον Γενάρη για μια μικρή αποτίμηση. Φτάνοντας στο τέλος είναι καλό να γίνει μια συνολική αποτίμηση για να ξέρει ο κόσμος το πριν, το τώρα και το μετά.
Θεωρώ ότι κλείνει η χρονιά πάρα πολύ επιτυχημένα για τον σύλλογο, με τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν. Αν θυμηθείτε τις πρώτες τοποθετήσεις θα καταλάβετε. Ήταν μια νέα εποχή, με δυσκολίες που προέκυψαν στην πορεία. Η αλλαγή του προπονητικού κέντρου που είναι τεράστια υποθήκη για το μέλλον αλλά στην αρχή είχαμε πολλά προβλήματα. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά.

Κατά την διάρκεια της χρονιάς χειριστήκαμε τα δύσκολα θέματα με βάσει τις αρχές μας, με βάσει το πλάνο του συλλόγου. Ήμασταν ξεκάθαροι σε όλα και θεωρώ ότι πετύχαμε πεντακάθαρες νίκες σε όλα τα επίπεδα. Μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι εκεί μπορούμε να βασιστούμε. Ότι πετύχαμε, το πετύχαμε ξεκάθαρα με το πλάνο, τις αρχές και την σταθερότητα που είχαμε στα δύσκολα. Η αδειοδότηση ήταν μια τεράστια νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό να το τονίζουμε. Ήταν νίκη εξίσου σημαντική με τις νίκες μέσα στο γήπεδο. Δεν θα είχαν αποτέλεσμα οι νίκες μέσα στο γήπεδο. Ήταν τεράστια νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν εξωαγωνιστικά. Ήμασταν απόλυτα ειλικρινείς με όλους. Αυτά φάνηκε μέσα στην χρονιά. Μέσα στην σεζόν έτρεχε και η πορεία της ομάδας. Είχαμε πει στο τέλος θα κριθούν όλοι. Έχουμε μια εικόνα για το ακριβώς έχει πετύχει αυτή η ομάδα. Σημαντικό ότι στις δύσκολες στιγμές μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Δεν παρεκλίναμε. Εκεί είναι το πιο σημαντικό. Σε στιγμές πίεσης ο σύλλογος, οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι, έβαλαν όλη πλάτη και έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Διαχειριστήκαμε εξαιρετικά τις ήττες μας. Εξίσου σημαντικό το πως διαχειριζόμαστε και τις νίκες. Κλείνοντας να πω ότι αυτό που πρέπει να μάθουμε από την φετινή χρονιά θα είναι ο οδηγός μας για το αύριο. Να στηριχθούμε πάνω στο πλάνο, στην ειλικρίνεια σε όλες μας τις συναλλαγές», είπε αρχικά ο Νίκος Νταμπίζας και μετά ξεκίνησαν οι ερωτήσεις.

Ο κόσμος ζητούσε το πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Μπορεί η ομάδα να διαχειριστεί την πίεση;
Είμαστε υποχρεωμένοι, η ομάδα ανέβασε τον πήχη. Παρόλες τις δυσκολίες είναι πάγιες καταστάσεις, όπως η δυναμική του συλλόγου. Να πω εγώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι γεννημένος για να πρωταγωνιστεί δεν χρειάζεται. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Υπάρχουν δύο συνεχείς αγώνες. Μέσα και έξω από το γήπεδο. Πρέπει να κινηθούμε με το πλάνο μας. Υπάρχουν ειδικές παράμετροι που πρέπει να τις υπολογίζουμε, ώστε να έχουμε μια διαρκή βελτίωση. Μέρα με την μέρα.

Υπάρχει μόνο ένας παίκτης στην Εθνική για το Μουντιάλ. Στην επόμενη διοργάνωση θα είναι περισσότεροι;

Δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε. Ποντάρουμε στο ελληνικό στοιχείο. Σέβομαι τις αποφάσεις του κ. Σάντος αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι στην Εθνική. Έπρεπε να σκεφτούν την βελτίωση της ομάδας και τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή. Στην επόμενη διοργάνωση πιστεύω και ελπίζω να είναι περισσότεροι.

Ο Καραγκούνης είναι εντός πλάνων και πόσο είναι εφικτό να γυρίσει;
Πέρα από ονόματα πρέπει να δούμε τον σχεδιασμό μας. Πάντα έχει στοιχεία μέσα που οφείλουν και πρέπει να καλύψουν τους αστάθμητους παράγοντες μέσα στην χρονιά. Ξεκινήσαμε με έναν σχηματισμό, ο προπονητής τον άλλαξε και προέκυψαν άλλες ανάγκες. Η ομάδα πέτυχε να έχει πλουραρισμό στα στοιχεία που χρειαζόταν το δεύτερο πλάνο μας.
Δεν είναι οι μεταγραφές να φέρεις μόνο ποιοτικούς παίκτες. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε, όσον αφορά τις ιδιαιτερότητες της χρονιάς. Έχουμε να κάνουμε πλέον με διαφορετικά δεδομένα, περισσότερα ματς. Οι ανάγκες θα είναι μεγαλύτερες. Οπότε κοιτάμε πάντα τους αστάθμητους παράγοντες και θεωρώ πως θα καλύψουμε τις απαιτήσεις της ομάδας.
Όσον αφορά τον Γιώργο και πέρυσι είχαμε κάνει την κουβέντα. Είναι κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μία περίπτωση που θα μας απασχολήσει. Δεν μπορούμε να πούμε αν θα έρθει ή δεν θα έρθει. Όλα είναι ανοιχτά. Του χρόνου στην ομάδα θα βρίσκονται παίκτες που θέλουν να βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Το όραμα δεν έχει ηλικία. Πιστεύω στην προσωπικότητα, στην θέληση. Την επόμενη χρονιά θα βρίσκονται όσοι θέλουν να είναι μέρος του συλλόγου. Ξεκάθαρα και μέσα στα μάτια.

Σας έχει ζητήσει κάποιος να φύγει;
Όχι. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως, τι ξημερώνει αύριο. Όταν θα έρθει μια διαφορετική κατάσταση, όσον αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον, τότε θα δείξουν που θέλουν να συνεχίσουν. Αυτές είναι οι αρχές του συλλόγου που σας εξηγώ.

Σας γεμίζει πίεση η επιτυχία στις μεταγραφές, καθώς με εξαίρεση τον Μπαϊράμι, όλοι οι υπόλοιποι προσέφεραν...
Για να έρθει ένα αποτέλεσμα δεν είναι δουλειά μόνο ενός ανθρώπου. Ο καθένας με τον τρόπο του συμβάλλει. Ένας τεχνικός διευθυντής έχει συγκεκριμένες προτεραιότητες. Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για την επιτυχία. Έρχεται συνολικά. Κανένας τεχνικός διευθυντής ή κάποιος μόνος του δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Είναι μέρος ενός παζλ. Θεωρώ ότι είχαμε έναν αρκετά ικανοποιητικό αριθμό επιτυχίας. Να υπολογίσουμε ότι πέρυσι υπήρχε μια ριζική αλλαγή. Σας είχα πει πως είναι μεγάλο το ρίσκο για κάθε αλλαγή, ειδικά όταν είναι μαζικές. Νομίζω τα καταφέραμε πολύ καλά. Όλοι είχαμε πει θα κριθούν στο τέλος, έχουμε τις εκθέσεις των προπονητών.

Αναφέρατε τον Εμίρ. Υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες. Είναι σωστό να κρίνουμε αξιοκρατικά. Ο Εμίρ θα μείνει, πιστεύουμε στο ταλέντο του. Και ο Μλάντεν δεν ήταν απολύτως έτοιμος, αλλά όταν είναι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Με βάση το πλάνο και τις αρχές θα κινηθούμε με γνώμονα την υγεία του συλλόγου. Θα πρέπει να σεβαστούμε το κάθε ευρώ, όπου και αν ξοδευτεί. Με αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να βελτιώσουμε τις συνθήκες. Προτεραιότητα φέτος θα έχει η βελτίωση των συνθηκών. Πρέπει να δώσουμε όλες τις προϋποθέσεις για να βγάλουν το ταλέντο τους.

Σε ποιες θέσεις κινείστε για ενίσχυση; Τι γίνετε με τους δανεικούς;
Σίγουρα οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες αλλά δεν μπορούμε να πούμε αριθμό. Θα κινηθούμε με γνώμονα τις ανάγκες. Έχουμε μια ομάδα με βάση τριετίας. Αυτό είναι σίγουρο. Οι όποιες προσθαφαιρέσεις γίνουν θα είναι μετρημένες. Όταν είναι επίσημες θα ανακοινωθούν. Εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι ανάγκες. Δεν θα πω θέσεις. Είναι παρακινδυνευμένο. Σίγουρα το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που θα πάνε δανεικοί. Για να μπορέσουμε να τους αξιολογήσουμε καλύτερα. Μόνο από τις προπονήσεις είναι άδικο.

Από την άλλη είμαστε υπέρμαχοι μιας ιδέας. Δεν θέλουμε ο σύλλογος να έχει καμία εξάρτηση από δανεικούς παίκτες. Έχουμε κάνει τα αιτήματα μας γνωστά στην Λίγκα. Θέλουμε να δώσουμε δανεικούς αλλά σε καμία περίπτωση να μην υπάρχει εξάρτηση. Δεν αλλάζουμε την φιλοσοφία μας. Όποιο παιδί πάει, να έχει ως στόχο την βελτίωση του.

Για τον Σίλντενφελντ και τον Αμπέντ;
Θέλουμε να τον κρατήσουμε, όπως και τον Αμπεντ. Έχουμε ανοίξει επικοινωνία. Δεν είναι στα χέρια μας, όμως. Είναι στα χέρια των συλλόγων. Μεγαλύτερος μας σύμμαχος είναι τα παιδιά. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και για τους δύο.

Τι χρονοδιάγραμμα υπαρχει;
Σίγουρα σε σχέση με πέρυσι, υπάρχει μια βάση και ξέρουμε τι γίνεται. Ήταν μέρος του παιχνιδιού ότι δεν ήμασταν έτοιμοι από νωρίς. Το ιδανικό θα ήταν να έχουμε όλο το ρόστερ στην προετοιμασία. Θεωρώ πως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θα τεθούν κάποια περιθώρια και θα πρέπει, όντας προετοιμασμένοι. Πάντα κοιτάμε το χειρότερο σενάριο. Τους θέλουμε εδώ αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Δεν χρειαζόμαστε πάρα πολλές, οπότε θα είμαστε πιο συνεπής σε σχέση με πέρυσι.

Θα ανέβει το μπάτζετ; Έχετε στο μυαλό σας πωλήσεις;
Έχουμε κάνει μεγάλες νίκες αλλά τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Στα χέρια μας δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε και να τζογάρουμε. Οποιαδήποτε διάθεση για να μπορέσουμε να πάμε παραπάνω δεν είναι εξασφαλισμένη. Θα πορευτούμε με βάσει τα οικονομικά κριτήρια. Πέρυσι το υπερβήκαμε. Μια απόκλιση μικρή πάντα υπάρχει αλλά όχι τεράστιες διαφορές. Δεν πρόκειται να τζογάρουμε και να θέσουμε σε κίνδυνο το αύριο του συλλόγου. Πήραμε ένα ρίσκο πέρυσι και φτιάξαμε μια βάση. Μπορούμε να το καταφέρουμε. Μην ξεχνάτε, όμως, την βελτίωση των συνθηκών.

Είμαστε σε καλύτερη μοίρα από ότι πέρυσι. Αντιλαμβάνουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουν ως αδυναμία. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός δεν ξεπούλησε κανέναν. Φέτος να είστε σίγουροι πως όποιος φύγει θα φύγει στο κατάλληλο τίμημα.

Υπάρχει δεν πωλείται για ποδοσφαιριστές, πάντα στα πλαίσια της λογικής όπως με τον Μπεργκ; Πόσο κοντά έχετε φτάσει με στόχους για να υλοποιηθεί μεταγραφή;
Ο Μάρκους έχει δηλώσει πως δεν θέλει να φύγει. Υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες. Υπάρχουν και άλλοι σαν τον Μάρκους. Ο Παναθηναϊκός δεν ξεπουλάει. Μπορεί να πουλήσει με γνώμονα, πάντα, το πόσο σημαντικός είναι κάθε παίκτης. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Έχει γίνει μια προεργασία σε επαφές, θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες και είμαστε κοντά στο να υλοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας. Τουλάχιστον έναν.

Μιλήσατε για γενικότερη βελτίωση...
Η ακαδημία θα έχει τα δικά της γήπεδα. Το Απήλιον, όλα. Όλοι κρινόμαστε. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Όλα γίνονται για το καλό του συλλόγου. Θέλω να βελτιώσουμε τις συνθήκες για να έχουμε το ανάλογο αποτέλεσμα. Δεν μας αποπροσανατολίζει το αποτέλεσμα. Υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Υπάρχουν εξελίξεις με τους νεαρούς και τον Ζέκα;
Ο Ρισβάνης έχει τριετές από πέρυσι. Δεν υπάρχει θέμα δανεισμού. Δεν θέλω να λέμε για κάθε θέμα χωριστά. Σίγουρα θα υπάρχουν δανεισμοί αλλά και ανανεώσεις, όπως του Ζέκα. Του έχουμε κάνει ήδη πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του. Θέλουμε να τον κρατήσουμε και το ξέρει. Θα δούμε τις επόμενες μέρες.

Υπάρχει θέμα με Νίνη, Ουκά και Αμαλφιτανό;
Δεν γίνεται κάθε μέρα να διαψεύδουμε. Όταν βγαίνει κάποιος από την Πολωνία και λέει ότι με παρακολούθησαν και ο τεχνικός διευθυντής είναι στο Περιστέρι, κάτι δεν πάει καλά. Εμείς πάμε να δούμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Να μην πάρει διαστάσεις. Δεν είμαι τυποπαθής. Το καλύτερο θα ήταν να ξέρει τα πάντα ο κόσμος. Όμως, κινδυνεύει αν πάρει δημοσιότητα το ενδιαφέρον μας για κάποιον παίκτη. Καταλαβαίνω πως είναι δουλειά. Αρκετές περιπτώσεις είναι εκτός λογικής. Για τον Νίνη είναι δύσκολο να κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση όπως είναι τα πράγματα. Δεν γίνεται όμως να διαψεύδουμε κάθε τι που βγαίνει.

Ο Πράνιτς είπε θέλει το πρωτάθλημα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός;
Όλοι θέλουμε το πρωτάθλημα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως το θέλω έχει τεράστια διαφορά από την πραγματικότητα. Το στάτους του συλλόγου δεν αλλάζει. Να θυμηθούμε που ήμασταν πέρυσι και που είμαστε φέτος. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει την ενιαία γραμμή. Όταν ακούει τον πρόεδρο, τον προπονητή, όλους να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Ο κόσμος θέλει να έχει επιτυχίες η ομάδα. Εμείς πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο. Αν κάποιο παιδί εκφράζει ένα θέλω αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να γίνει. Προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που χειριστήκαμε την πίεση. Στην αρχή όλη είναι ωραία, στην πράξη όμως εκεί τεστάρουμε αυτό που πρεσβεύεις αν το πιστεύεις. Ήταν μεγάλη υπόθεση ο τρόπος που διαχειριστήκαμε τις ήττες από Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Κερδίσαμε πολλά και βάλαμε τις βάσεις.

Κοιτάτε την ελληνική αγορά; Υπάρχουν προτάσεις για παίκτες;
Κοιτάμε και το ελληνικό στοιχείο. Αυτή είναι η βάση μας. Έχουμε τις ίδιες αρχές. Υπάρχουν διεργασίες, όσον αφορά το κομμάτι για ενδιαφέρον παικτών μας. Έχουμε απορρίψει συγκεκριμένες προτάσεις, όπως για τον Μπεργκ, τον Καπίνο, τον Χουχούμη. Αυτοί σίγουρα. Τις απορρίψαμε.Το φιλολογικό πάντα. Είπαμε όχι.

Ισχύει του Γκαλίτσιου;
Έχει συμβόλαιο ένα χρόνο. Η ομάδα του θα έχει απαιτήσεις. Δεν κινούμαστε για παίκτες που έχουν αντίτιμο. Είναι Έλληνας αλλά είναι συγκεκριμένες οι αρχές και δεν αλλάζει κάτι σε αυτό.

Θα προωθηθούν παιδιά από τις ακαδημίες;
Υπέγραψαν εννιά παιδιά. Εμείς δίνουμε, ανοίγουμε την πόρτα στην μεγάλη ομάδα αλλά εξαρτάται από αυτούς. Θα είναι τεράστια επιτυχία αν κάποιος καθιερωθεί. Κάποιοι θα πάνε στην προετοιμασία.

Θεωρείτε νορμάλ αυτό που έγινε με τις κάρτες;
Η λογική λέει πως όταν έχεις την μπάλα δεν κάνεις φάουλ. Εμείς κάνουμε πρέσινγκ σε υψηλό επίπεδο αλλά δεν νομίζω... Έχουμε κάνει μεγάλες νίκες σαν ομάδα. Τα παιδιά πρέπει να είναι υπερήφανα για ότι πέτυχαν παρόλες τις δυσκολίες. Με ικανοποιεί που οι νίκες μας είναι καθαρές. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αν ο Ζέκα αρνηθεί. Πωλείται επειδή δεν θα έχει συμβόλαιο του χρόνου; Οι βελτιώσεις είναι και στο έμψυχο δυναμικό, όσον αφορά τις ακαδημίες;
«Σε όλα τα επίπεδα. Όσον αφορά τον Ζέκα είναι άμεση ανάγκη να παραμείνει στην ομάδα. Ο τρόπος που θα χειριστούμε την όποια πρόταση, θα έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον τρόπο που χειριστήκαμε και τον Φιγκερόα. Είναι άμεση ανάγκη και το ξαναλέω, πως τον θέλουμε στον σύλλογο».

Τι θα είναι αποτυχία του χρόνου για εσάς;
Από την στιγμή που ο σύλλογος υπερέβει τις προσδοκίες. Οκ, κάναμε μια υπέρβαση αλλά όχι κάτι τρελό. Τα αυτονόητα κάναμε. Φτιάξαμε ένα πλάνο και το ακολουθήσαμε. Στην αρχή της χρονιάς θα ήταν όλοι ικανοποιημένοι αν λέγαμε πως θα πάρουμε το Κύπελλο και την 2η θέση. Κάναμε τα αυτονόητα αλλά είμαστε στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαίρεση. Κάναμε τα αυτονότητα. Από την στιγμή ο σύλλογος που πέτυχε αυτά, το λιγότερο να πετύχουμε του χρόνου και τα ίδια. Πάντα, όμως, να σκεφτόμαστε την περυσινή κατάσταση.

Ένα σχόλιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο;
Να παιχτεί ποδόσφαιρο, αυτό θέλω εγώ. Εμένα με ενδιαφέρει σαν Νίκο, να πηγαίνω στο γήπεδο και να υπάρχει ενδιαφέρον. Να υπάρχει ρυθμός, τα πράγματα που κρατάνε τον κόσμο σε αγωνία. Είναι άσχημη εικόνα να βλέπεις τα γήπεδα έτσι. Μην κοιτάμε εμάς που έχουμε την Λεωφόρο. Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο και εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Αν υπάρχει συναγωνισμός, και ευ αγωνίζεσθαι σε όλα τα κομμάτια.

Ήταν κάτι που είχε αρνητικό πρόσημο φέτος για εσάς;
Την επόμενη χρονιά θα πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά για να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε. Θέλω να ξαναπώ πόσο σημαντική ήταν η διαχείριση των δύσκολων στιγμών αλλά και της επιτυχία μας.

Μιλήσατε για τις ήττες από Ολυμπιακό και Ατρόμητο... Και επίσης είδαμε την ομάδα να έχει κοινή γραμμή στα όσα έλεγε...
Οι ήττες από Ολυμπιακό και Ατρόμητο ήταν στη μέσα της χρονιάς. Για εμένα ήταν νίκες όπως αντιδράσαμε. Όταν χάνεις μέσα στην Λεωφόρο και υπάρχει η αντίδραση, ήταν μια τεράστια νίκη, όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου. Στην αρχή υπήρχε μια περίοδο χάριτος, η ομάδα δεν ήταν έτοιμη, υπήρχαν άλλοθι. Δεν ήταν όμως ήττες γοήτρου όπως εκείνη από τον Ολυμπιακό ή τον Ατρόμητο.

Η ομάδα μιλάει την ίδια γλώσσα. Ο σύλλογος είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Πρέπει να υπάρχει ένας συγκεκριμένος δρόμος, μία κοινή γλώσσα. Δεν είναι κάτι που βγαίνει έντεχνα, δεν είναι... ρομποτάκια. Υπάρχει μια δημοκρατία που ξέρει ο καθένας τον ρόλο του. Υπάρχει ένα ενιαίο πράγμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα