Για σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Για σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Για σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός

bet365

Στην αναζήτηση ενός παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ, ψάχνοντας για το «μπαμ» του καλοκαιριού στο μεγάλο Λιμάνι.

Ο στρατηγικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έχει πάρει εντολή από τη διοίκηση του συλλόγου να βρει παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο «Γαύρος», η... αποστολή που έχει ανατεθεί στον Καρεμπέ είναι να συζητάει κάτω από άκρα μυστικότητα με τους μεγάλους μεταγραφικούς στόχους των πρωταθλητών, εξ ου και η υπόθεση του Ντιέγκο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και την είχε αναλάβει ο ίδιος.

Ουσιαστικά εκείνο που αναζητάει είναι τον επόμενο σταρ των Πειραιωτών, με τον οποίο και θα κάνουν το «μπαμ» του καλοκαιριού. Έναν παίκτη που θα είναι top όνομα, αλλά προφανώς σε πιο προχωρημένη ηλικία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα