Δεν... ψήνεται για Ολυμπιακό ο Σκόκο!

Δεν... ψήνεται για Ολυμπιακό ο Σκόκο!

bet365

Ο Ολυμπιακός φερόταν να θέλει τον Σκόκο, όμως αυτός προτιμάει να μείνει στην Σάντερλαντ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρισκόταν ο Νάτσο Σκόκο, με τους ερυθρόλευκους να εμφανίζονται να τον έχουν τον ψηλά στην μεταγραφική τους, ενώ έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και σενάρια για συμφωνία με την Σάντερλαντ. Παρόλα αυτά, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να αφήσει την Αγγλία και την ομάδα του.

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της Journal, ο Σκόκο πιστεύει πως μπορεί να πείσει τον Πογιέτ να τον κρατήσει στην ομάδα, παρά το κακό πρώτο 6μηνο. Άλλωστε, ο ίδιος ο τεχνικός των «μαυρόγατων» είχε τονίσει στο παρελθόν ότι: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, ο τρόπος που προσαρμόζεται ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός». Έτσι, ο «υδραυλικός» θέλει να δοκιμάσει την τύχη του και να πάρει μέρος στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας, με την ελπίδα πως θα... δέσει με την ομάδα και θα κερδίσει μία θέση σε αυτή.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα