Πρόταση σε Ντόστανιτς και αναμονή στη Βέροια

Πρόταση σε Ντόστανιτς και αναμονή στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρόταση σε Ντόστανιτς και αναμονή στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια έχει γίνει πρόταση στον Ράτκο Ντόστανιτς, με τους ανθρώπους της «βασίλισσας του Βορρά» να περιμένουν την απάντησή του. Κοντά στην παραμονή ο Βεργώνης.

Το θέμα της παραμονής του Ράτκο Ντόστανιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στη Βέροια, τη στιγμή που αναμενόταν να γίνει μια συνάντηση μεταξύ του ίδιου και του Γιώργου Αρβανιτίδη. Ο Σέρβος αναχώρησε σήμερα για την πατρίδα του, όμως όχι με άδεια χέρια, αφού... πήρε μαζί του την πρόταση που του κατέθεσαν οι άνθρωποι του συλλόγου, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Έτσι, στη «βασίλισσα του Βορρά» περιμένουν την απάντησή του, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν ή η αναζήτηση του αντικαταστάτη του, αν απαντήσει αρνητικά. Άλλωστε, το γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή είναι και ο λόγος που ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για αναζήτηση παικτών ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όσο για τις πιθανότητες που υπάρχουν να παραμείνει ο Ντόστανιτς στον πάγκο της Βέροιας, αυτή τη στιγμή είναι μοιρασμένες. Από εκεί και πέρα, ως γνωστόν είναι πολλά τα συμβόλαια που λήγουν τον προσεχή Ιούνιο. Προς το παρόν έχει ανανεώσει μόνο ο Όστοϊτς, ενώ πιο κοντά απ' όλους στην παραμονή του είναι ο Αλέξανδρος Βεργώνης.

Τέλος, προτάσεις έχουν γίνει και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους, με περαιτέρω εξελίξεις να αναμένονται να υπάρξουν εντός της εβδομάδας που διανύουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα