Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι!

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι!

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι!

bet365

Δεξί μπακ, στόπερ και μέσος είναι οι πρωταρχικοί στόχοι του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι την ώρα που το «πράσινο» μπάτζετ αναμένεται να αυξηθεί!

Η σύσκεψη κορυφής του Παναθηναϊκού το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε όσα συζητούν οι άνθρωποι του συλλόγου τον τελευταίο καιρό. Αλαφούζος, Τουμαζάτος, Αναστασίου, Νταμπίζας, Σαραβάκος και Σαμαράς έκαναν τον απολογισμό της φετινής εξαιρετικής πορείας και χάραξαν την στρατηγική τόσο για το πως θα κινηθεί το «τριφύλλι» στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού όσο και για το πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, στο «πράσινο στρατόπεδο» θέλουν να ενισχυθούν στο δεξί άκρο της άμυνας, στο κέντρο της οπισθοφυλακής και στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σε αυτές τις τρεις θέσεις κρίνεται πως υπάρχει ανάγκη και εκεί έχει πέσει όλο το βάρος αυτή την στιγμή. Φυσικά, αν προκύψει κάτι εξαιρετικό σε άλλη θέση και μπορεί να καλυφθεί οικονομικά, τότε είναι πολύ πιθανό να... ξεφύγει το αρχικό πλάνο.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να σημειώσουμε πως διάθεση της διοίκησης είναι να αυξήσει το μπάτζετ στα όρια του λογικού και βάσει της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του συλλόγου. Δηλαδή, να δώσει λίγα περισσότερα οικονομικά «όπλα» σε Νταμπίζα και Αναστασίου, ώστε να μπορέσουν να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση από ότι πέρυσι στις μεταγραφές.

Αισιοδοξία για «Σίφο» και Αμπεντ

Φυσικά, αρκετά θα εξαρτηθούν και από τις υποθέσεις των Μεχντί Αμπέντ και Γκόρντον Σίλντενφελντ. Αμφότεροι θέλουν να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό, οι πρώτες επαφές με τις ομάδες τους είναι σε καλό δρόμο αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να... τραβήξουν χρονικά σε μία σεζόν που το «τριφύλλι» έχει τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος των «πρασίνων» είναι να βρίσκονται όλα τα καινούρια πρόσωπα στην έναρξη της προετοιμασίας και για αυτό ο Νίκος Νταμπίζας αρχίζει να... φορτσάρει για να «κλείσει» τους πρώτους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα