Ποιος είναι ο Αμραμπάτ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Αμραμπάτ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Ποιος είναι ο Αμραμπάτ που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό

bet365

Μια ανάσα από τον Νορντίν Αμραμπάτ φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον Μαροκινό άσο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ, με τον τουρκικό σύλλογο να διαρρέει στα ΜΜΕ πως δέχθηκε προσφορά της τάξεως των 3-4 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο μέσο που αγωνίστηκε δανεικός στη Μάλαγα.

Απομένει τώρα να αποδεχθεί ο παίκτης και ο ατζέντης του, τους υπάρχοντες όρους. Στην Τουρκία εμφανίζονται βέβαιοι πως ο επόμενος σταθμός του παίκτη θα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Αμραμπάτ παίζει κυρίως ως αριστερό χαφ αλλά μπορεί να προσφέρει και ως δεξί, όπως και στον άξονα αλλά και στην επίθεση.

Ο Αμραμπάτ γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου του 1987 στην Ολλανδία, ωστόσο επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική του Μαρόκου λόγω των καταβολών του. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόφασή του την 1η Οκτωβρίου του 2009. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην σύλλογο HSV De Zuidvogels.

Με τις εμφανίσεις του εκεί τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των ανθρώπων του Άγιαξ που τον πήραν στις ακαδημίες τους. Ωστόσο, κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει την καριέρα του στον «Αίαντα» σε υψηλότερο επίπεδο, με αποτέλεσμα να μετακομίσει σε έναν ερασιτεχνικό σύλλογο, τη Huizen. Εκεί κατάφερε να ξαναβρεί τον εαυτό του και μετά από μια καλή σεζόν εντάχθηκε στην FC Omniworld για την ολλανδική First Division.

Ο Αμραμπάτ είχε πάρει για τα καλά φόρα, πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 36 αγώνες. Τότε η Φένλο του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ομάδα Νέων της Ολλανδίας. Με την φανέλα της Φένλο τη σεζόν 2007/08 έπαιξε σε 33 ματς και σημείωσε 10 τέρματα.

Ο Μαροκινός είχε τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των ισχυρών της Ολλανδίας με τις Φέγενορντ, Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Ουτρέχτη και Χέρενφεν να τον διεκδικούν με αξιώσεις και την Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο να περιμένει στη γωνία. Τελικά την 1η Μαρτίου του 2008 ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αϊντχόφεν υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο έναντι του ποσού των 2,1 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Αϊντχόφεν έμεινε τρία χρόνια. Έπαιξε συνολικά σε 75 αγώνες και σκόραρε 12 φορές. Στις 3 Ιανουαρίου του 2011 πήρε την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει την Ολλανδία υπογράφοντας για 4,5 χρόνια στην τουρκική Καϊσερισπορ αντί του ποσού των 1,1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η Γαλατασαραϊ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, με τον ίδιο να «ανάβει» φωτιές στην Καϊσέρι, λέγοντας «πως αυτή είναι η ομάδα των ονείρων μου».

Έπειτα από μια σεζόν στην Καϊσερισπορ (2011/12) και 6 γκολ σε 38 ματς κατέληξε στην Γαλατά. Λίγο νωρίτερα η Καϊσέρι είχε απορρίψει πρόταση, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να σταματήσει την μεταγραφή του στην «τσιμ μπομ». Στις 12 Ιουλίου του 2012 υπέγραψε για πέντε χρόνια στη Γαλατά έναντι 8,6 εκατ. ευρώ.

Τον πρώτο χρόνο έπαιξε σε 34 ματς με την τουρκική ομάδα, ωστόσο την σεζόν που τελείωσε ήταν πολύ δύσκολο να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα της Γαλατά, λόγω των πολλών και μεγάλων αστεριών. Έτσι αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Μάλαγα όπου σε 13 συμμετοχές είχε 2 γκολ και 5 ασίστ.


Δείτε τον σε δράση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα