Κοντά σε ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης!

Κοντά σε ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης!

bet365

Μία ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Με δήλωσή του στο gazzetta.gr ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βρουξάκης, τόνισε εντός της ημέρας θα γίνει γνωστό αν ο Αναστασιάδης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Δικεφάλου!

Έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος εντός της ημέρας θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, στο gazzetta.gr αν ο Έλληνας τεχνικός δεν τα βρει με τους Θεσσαλονικείς, τότε θα συνεχίσει στον πάγκο των Χανιωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν να γίνει το πρωί της Κυριακής, αλλά το ραντεβού μετατέθηκε για λίγες ώρες αργότερα προς το απόγευμα με τους Σαββίδη και Βρύζα να δίνουν το παρών στο ραντεβού.

Ο Ιβάν Σαββιδης δέχτηκε πιέσεις τόσο από τους συνδέσμους, όσο και από ανθρώπους γύρω από το περιβάλλον της ομάδας να επιλέξει τον 60χρονο τεχνικό για το τιμόνι της ομάδας, αφού γνωρίζει καλά την πραγματικότητα του συλλόγου, τα αποδυτήρια της ομάδας και μπορεί να ενώσει τις πολλές φωνές που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια ο Έλληνας προπονητής θα ζητήσει ορισμένα πράγματα να γίνουν μεσα στην εβδομάδα και αν ο ΠΑΟΚ αποδεχτεί τις προτάσεις του τότε θα επιστρέψει στην Τούμπα μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Το gazzetta.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας μεταφέρει τις όποιες εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα