«Χοντρό» επεισόδιο με Σαλπιγγίδη στην Τούμπα!

«Χοντρό» επεισόδιο με Σαλπιγγίδη στην Τούμπα!

Gazzetta team
«Χοντρό» επεισόδιο με Σαλπιγγίδη στην Τούμπα!

bet365

Η κόντρα των οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεν έχει τέλος! Ο διεθνής φορ αποδοκιμάστηκε ξανά, απάντησε με άσεμνη χειρονομία και πλέον τον περιμένουν έξω από τα αποδυτήρια! Παρέμβαση Βρύζα.

Ακόμη ένα επεισόδιο στην σχέση των οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ήρθε να προστεθεί μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής επιθετικός κατά την αποχώρηση του για τα αποδυτήρια αποδοκιμάστηκε ξανά έντονα. Αυτή την φορά, όμως, προτίμησε να... απαντήσει και να ρίξει λάδι στην φωτιά! Ο «Σάλπι» έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους 30-40 φίλους του «δικεφάλου» και κάπου ξέφυγε η κατάσταση. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποδοί του ΠΑΟΚ περιμένουν τον αρχηγό της ομάδας τους έξω από τα αποδυτήρια για να ζητήσουν τον λόγο ενώ υπάρχει και ισχυρή αστυνομική δύναμη, έτοιμη να επέμβει αν χρειαστεί!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας μίλησε με τους οπαδούς και τους ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσουν, καθώς ο «Σάλπι» θα περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ. Εκείνοι, πάντως ήταν κάθετοι. «Εδώ θα μείνουμε και θα τον περιμένουμε να μας εξηγήσει γιατί έκανε αυτό που έκανε. Και αν δεν τον βρούμε σήμερα και αύριο μέρα είναι»...

Για αρκετή ώρα έμειναν στα αποδυτήρια της Τούμπας μαζί με τον Σαλπιγγίδη άνθρωποι του ΠΑΟΚ και συζητούσαν με τον ποδοσφαιριστή για τα όσα έγιναν και πως θα αποχωρήσει από το γήπεδο. Τελικά συμφώνησαν να βγει ο διεθνής άσος και να ηρεμήσει τον κόσμο με μια συγνώμη, ωστόσο όταν αυτό έγινε οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν αποχωρήσει και πλέον περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα