Αρχίζουμε από 7 και βλέπουμε!

Αρχίζουμε από 7 και βλέπουμε!

Αρχίζουμε από 7 και βλέπουμε!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος κάνει στο blog του στο gazzetta…υπολογισμούς για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού!

Αν θέλετε την αίσθησή μου για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από το νούμερο «7»! Δηλαδή, αρχίζουμε με εφτά μεταγραφές και βλέπουμε!

Τι εννοώ; Αυτό που εγώ καταλαβαίνω απ΄όσα έχει δηλώσει τις αμέσως προηγούμενες ημέρες ο Β. Μαρινάκης, είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει τρεις παίκτες πρώτης γραμμής, εκτός από τον Ντιόπ και τον Πουλίδο. Δηλαδή, θα πάρει κι άλλο σέντερ φορ πλην του Πουλίδο, θα πάρει κι άλλο χαφ πλην του Ντιόπ και θα πάρει κι ένα ακραίο κυνηγό. Όλοι πρώτης γραμμής.

Άρα, πάμε 3+2. Και βάλτε και τα δύο Ελληνόπουλα, που είπε ο Μαρινάκης (Φορτούνης ο ένας και Καθάριος ο άλλος), νάτες οι εφτά μεταγραφές.

Και θυμηθείτε αυτό το «εφτά και βλέπουμε». Γιατί μιλάμε για εφτά μεταγραφές, χωρίς το ενδεχόμενο να φύγουν κάποιοι βασικοί παίκτες, π.χ. ο Μανωλάς η, ο Χολέμπας. Γιατί αν φύγουν αυτοί οι αμυντικοί, πρέπει να αντικατασταθούν. Γνώμη δε είναι ότι ο Μίτσελ δεν υπολογίζει τον Μαρκάνο, που οδεύει προς παραμονή, για πρώτη επιλογή σε θέση αριστερού μπακ. Τον προτιμάει ως αριστερό στόπερ η, εναλλακτική επιλογή και για στόπερ και για μπακ.

Αν προσέξατε, όλα όσα έχει πει ο Μαρινάκης, για Πουλίδο, Ντιόπ, Φορτούνη και τρεις πάρα πολύ καλούς παίκτες ακόμη, αφορούν θέσεις στο κέντρο και την επίθεση. Δηλαδή, με την προϋπόθεση να μην υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα. Και δεν βάζει ο πρόεδρος του Ολυμπαικού ακόμη στο παιχνίδι των μεταγραφών αμυντικούς, προφανέστατα γιατί δεν υπάρχουν επίσημες προσφορές για κάποιους αμυντικούς του Ολυμπιακού. Όμως, πόσο εύκολο είναι να υπάρξουν, όταν ακόμη καλά καλά δεν έχουν τελειώσει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα;

Όπως επίσης θεωρώ βέβαιο ότι θα αποκτηθεί κι άλλος εξτρέμ αν δεν μείνει ο Κάμπελ, που είναι εντελώς άγνωστο αυτή την στιγμή αν θα μείνει.

Οπότε, νομίζω ότι πραγματικά ξεκινάμε από τις εφτά μεταγραφές και βλέπουμε. Διότι, το διψήφιο νούμερο μπορεί τελικά, και φέτος, να μην είναι καθόλου μακριά για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.