Μπάγερν - Ντόρτμουντ στον τελικό Κυπέλλου της Γερμανίας

Μπάγερν - Ντόρτμουντ στον τελικό Κυπέλλου της Γερμανίας

bet365

Ένα χρόνο μετά τον τελικό του Λονδίνου Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ δίνουν ξανά ραντεβού, αυτή την φορά στον τελικό του Γερμανικού Κυπέλλου.

Η Ντόρτμουντ θέλει να κλείσει την όχι και τόσο πετυχημένη σεζόν με ένα τρόπαιο. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε από νωρίς το πρωτάθλημα, ενώ και οι πολλοί τραυματισμοί την επηρέασαν και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μία πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου και ειδικά απέναντι στην μεγάλη αντίπαλο Μπάγερν Μονάχου θα στείλει ένα μήνυμα στους Βαυαρούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Γκιντογκάν, Σούμποτιτς, Μπέντερ και Μπλαστσικόφσκι, ενώ αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του Λεβαντόφσκι, αφού όπως είναι γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν.

Οι παίκτες της Μπορούσια έχουν κι ένα επιπλέον κίνητρο για το τρόπαιο, αφού σε περίπτωση κατάκτησης θα μοιραστούν το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν από την πλευρά της ταξίδεψε στο Βερολίνο με την όχι καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Και αυτό γιατί ναι μεν το πρωτάθλημα ήρθε πιο εύκολα από ποτέ, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ την ξεγύμνωσε. Το κλίμα έγινε ακόμα πιο περίεργο με την απόφαση του Γκουαρντιόλα να αφήσει εκτός τον Μάντζουκιτς δείχνοντας ξεκάθαρα τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν. Εκτός από τον Κροάτη ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τιάγκο και Σβαϊνστάιγκερ.

Πιθανές συνθέσεις:

Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Σαχίν, Γιόγιτς, Γκρόσκροϊτς, Μκιταριάν, Ρόις, Λεβαντόφσκι

Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Ντάντε, Αλάμπα, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ, Λαμ, Κρόος, Ρόμπεν, Γκέτσε, Μίλερ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα