Επαφή για Σίλντενφελντ στην Τούμπα

Επαφή για Σίλντενφελντ στην Τούμπα

Gazzetta team
Επαφή για Σίλντενφελντ στην Τούμπα

bet365

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Σίλντενφελντ θα έχει ο Νταμπίζας, με θέμα την παραμονή του στο «τριφύλλι».

«Limit up» στις μετοχές του έχει πραγματοποιήσει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, που έκανε φοβερό δεύτερο γύρο με την φανέλα του Παναθηναϊκού και βοήθησε τα μέγιστα στην βελτίωση του τριφυλλιού. Μάλιστα, με τις επιδόσεις του... έπεισε και έτσι, αναμένεται να γίνει προσπάθεια παραμονής του στην Ελλάδα.

Η πρώτη επαφή, αναμένεται να γίνει στην Τούμπα το Σάββατο, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να έρχεται στην χώρα μας για να παρακολουθήσει τον τελευταίο αγώνα της σεζόν και παράλληλα, να ακούσει και τον Νταμπίζα. Βέβαια, η περίπτωση του «Σίφο» δεν είναι και εύκολη, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντιναμό Μόσχας, ενώ αρκετές είναι οι ομάδες που θα τον προσεγγίσουν, ειδικά αν πάει καλά στο Μουντιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα