Προς το γκρουπ των αδύνατων ο Παναθηναϊκός

Προς το γκρουπ των αδύνατων ο Παναθηναϊκός

Προς το γκρουπ των αδύνατων ο Παναθηναϊκός

bet365

Η θέση στους ισχυρούς της κλήρωσης στα προκριματικά του Champions League απομακρύνεται για τον Παναθηναϊκό, που όμως μπορεί ακόμα να ελπίζει.

Όλο και πιο δύσκολο μοιάζει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους ισχυρούς του 3ου προκριματικού, αφού τα αποτελέσματα είναι κόντρα, με το «τριφύλλι» να αναζητά, πλέον, το 2 στα 2! Η Λοκομοτίβ, στην οποία οι «πράσινοι» είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους, δεν τους έκανε το χατήρι, αφού έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ζενίτ να παίρνει την θέση της στα προκριματικά. Επίσης, χάνονται και οι ελπίδες για την μεγάλη έκπληξη από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, όπου ήταν η μόνη ομάδα από το Βέλγιο με χαμηλότερη βαθμολογία από το τριφύλλι. Έτσι, όποια από τις Μπριζ, Αντερλεχτ ή Σταντάρ Λιέγης βγει 2η, αφήνει από κάτω την Ελληνική ομάδα.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ακόμα ελπίδα! Για να γίνει το... θαύμα, θα πρέπει η Λιλ να αυτοκτονήσει και να χάσει την 3η θέση από την Σεντ Ετιέν. Παράλληλα, θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ είτε να πάρει το πρωτάθλημα, είτε να χάσει την δεύτερη θέση. Αμφότερα τα πρωταθλήματα Κύπρου και Γαλλίας είναι στην τελευταία τους στροφή, με την Λιλ να κρατάει στο χέρι της την θέση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού νίκη στην έδρα της αδιάφορης Λοριάν. Στην μεγαλόνησο, τα πράγματα είναι πιο εύκολα, αφού ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα, ενώ με ήττα ο Απόλλων μπορεί να τους «κλέψει» το εισιτήριο και να κάνει τα χατήρι του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα