Διαψεύδει τις φήμες ο Σουάρες, επιμένει η Ρεάλ

Gazzetta team
Διαψεύδει τις φήμες ο Σουάρες, επιμένει η Ρεάλ

bet365

Τέλος, στις φήμες περί αποχώρησής του από την Λίβερπουλ το καλοκαίρι έβαλε ο Λουίς Σουάρες. Επιμένει για τον Ουρουγουανό η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λουίς Σουάρες αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, ενώ και η Μπαρτσελόνα δείχνει ζεστή για την απόκτησή του, και φήμες θέλουν να υπάρχει ειδική ρήτρα αποδέσμευσης για τις δύο ισπανικές ομάδες. Ο ίδιος με δηλώσεις του έβαλε τέλος στις φήμες αυτές. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια ρήτρα. Αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι περισσότερο φήμες παρά πραγματικότητα»,

Επιμένει η Ρεάλ

Παρόλα αυτά, στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ως πρωταρχικό στόχο τον άσο της Λίβερπουλ για το καλοκαίρι και για τον λόγο αυτό είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Καρίμ Μπενζεμά ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζεται. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η «βασίλισσα» έχει ενοχλήσει τους εκπροσώπους του Ουρουγουανού επιθετικού και θεωρούν ότι μπορούν να με μία πρόταση ύψους 70 κατ. λιρών να τον φέρουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και η πρώτη ενόχληση στην Λίβερπουλ για την απόκτηση του Σουάρες και δεν αποκλείεται μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να υπάρξουν εξελίξεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα