Συνάντηση Αρβανιτίδη με Ντόστανιτς

Συνάντηση Αρβανιτίδη με Ντόστανιτς

Νίκος Τσιώκος
Συνάντηση Αρβανιτίδη με Ντόστανιτς

bet365

Συνάντηση με τον Ράτκο Ντόστανιτς είχε σήμερα ο Γιώργος Αρβανιτίδης, όμως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη και το ραντεβού τους ανανεώθηκε για την προσεχή Παρασκευή.

Το αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο της Βέροιας ο Ράτκο Ντόστναιτς παραμένει αβέβαιο. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, όμως δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Μάλιστα, οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προσεχή Παρασκευή (16/5), όπου οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας περιμένουν να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο. Τέλος, στο αγωνιστικό σκέλος οι παίκτες της «βασίλισσας του Βορρά» προπονήθηκαν σήμερα στο Ταγαροχώρι, όπως θα πράξουν και αύριο, ενώ με το φιλικό της Παρασκευής με τη Ξάνθη (16/5 17:30) θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και άπαντες θα αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα