Αποθεραπεία και...τέλος για δύο!

Αποθεραπεία και...τέλος για δύο!

Αποθεραπεία και...τέλος για δύο!

bet365

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκε σήμερα ο Ατρόμητος, δεν υπολογίζονται μέχρι το τέλος οι τιμωρημένοι Παπαδόπουλος και Λαζαρίδης.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του Ατρομήτου, με το κλίμα να μην είναι ιδανικό, αφού η νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ, άφησε το «αστέρι» εκτός στόχων. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους έπαιξαν κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάνουν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι παίκτες, μαζί τους και ο Νάστος, ακολούθησαν κανονικά προπόνηση, ενώ αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν, για μία τελευταία προπόνηση, πριν από το ματς στην Λεωφόρο, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, δεν υπολογίζεται ο Παπαδόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες, όπως και ο Λαζαρίδης, που είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στους συγκεκριμένους αγώνες.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα